Sürücünün trafikteki öfkesi kamerada!

ABD’nin Florida eyaletinde Marco Mazzetta isimli sürücü trafikte kendisini yakından takip eden araç sürücüsüne öfkelenerek, ön camından araca 9 el ateş açtı. O anlar aracın güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, ABD’nin Florida eyaletinde bulunan Orange County’de meydana geldi. Araç sürücüsü Marco Mazzetta trafikte seyir halinde kendisini yakından takip eden sürücüye öfkelendi. Arkadaki aracı engellemek için sık sık frene basan Mazzetta, daha sonra silahını çıkarak, aracının ön camından 9 el kendisini takip eden araca ateş etti. Mazzetta’nın ateş açmasıyla birlikte aracın camı parçalara ayrıldı. Cam parçaları Mazzetta ve yanındaki yolcu koltuğunda oturan arkadaşının üzerine savruldu. Mazzetta, aracının güvenlik kamerasına yansıyan o anları sosyal medyadan paylaştı.

"Sinirlendim, ne kadar kurşun varsa sıktım"

Mazzetta olayla ilgili yaptığı açıklamada, " Araç beni çok yakın mesafede takibe aldı. Sinirlendim. Silahımda ne kadar kurşun varsa daha sonra önüme geçen araca ateş açtım. Öfkem hala dinmedi" dedi. Olayla ilgili Orange County Şerif Bürosu'nun soruşturma başlattığı kaydedildi.