Abdülkerim Bardakcı'dan maç sonrası açıklama: Bu camiaya layık olmaya çalışıyorum

Galatasaray ve Konyaspor'un karşı karşıya geldi maç, Galatasaray'ın galibiyetiyle 3-0 bitti. Sarı-kırmızılı takımda Abdülkerim Bardakcı, 2 gol kaydetti.

Abdülkerim Bardakcı'dan maç sonrası açıklama: Bu camiaya layık olmaya çalışıyorum

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u RAMS Park'ta 1-0 yendi.

Sarı kırmızılıların tek golünü 63 ve 90+2'de Abdülkerim Bardakcı, 90. dakikada Wilfried Zaha kaydetti.

Galatasaray bu sonuçla ligde 15. galibitetini aldı ve Fenerbahçe'nin ardında averajla ikinci sırada yer aldı.

Abdülkerim Bardakcı galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi.

Opta verilerine göre 2020-2021 sezonundan beri Süper Lig'de 12 gol kaydeden Abdülkerim Bardakcı, ligde en çok gol atan stoper oldu.

Tecrübeli oyuncu, "Her zaman elimdne gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu camiaya layık olmaya çalışıyorum. Sürekli çalışıyorum. Yan toplarda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İnşallah devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

KAAN AYHAN: TAKIM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDERİM

Kaan Ayhan, "Çok iyi maç oynadık. İlk yarı çok iyi başladık. Benim ortalardan sonra Kerem'in bulduğu şans... Biraz şanssızlık oldu. 1-0'ı erken bulsaydık daha rahat bir maç olabilirdi. İkinci yarı Abdülkerim ile inanılmaz golüyle 1-0 öne geçip sonra biraz kontrolü elimizden verdik gibi. Hak eden takımın kazandığını düşünüyorum. Bu kadar sakatlıklar sonrası, ilk 11 oyuncularının olmadığı bir maç sonrası iyi performans gösterdik. Geldiğimden beri söylüyorum her pozisyonda elimden geldiğince çalışıyorum. Benim de adaptasyon sürecine ihtiyaç duydum. Bazı pozisyonlarda şaşırdım. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Bazıları kendi mevkisinde oynamasa bile kazandık." dedi.

NDOMBELE: ÇOK KALİTELİ OYUNCULARA SAHİBİZ

Galatasaray'da 5 maç sonra ilk 11'de yer alan Tanguy Ndombele, "Bu akşam iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Benden istenen ne ise onu yansıtmaya çalışıyorum sahada" şeklinde konuştu.