Abdülkerim Bardakcı'nın menajerinden itiraf! Yıldız futbolcu hakkındaki gerçek ortaya çıktı

Galatasaray’ın Konyaspor’u 3-0 yendiği maçta 2 gol atarak yıldızlaşan Abdülkerim Bardakcı hakkında menajerinden itiraf geldi. Futbolcunun menajeri Uğur Avadan, “Abdülkerim'in 2021-22 sezonu sonunda 31.05.2022 tarihinde kontratı bitecek iken, birçok Türk ve Avrupa kulübü bedava sözleşme için beklerken, aidiyet duygusu ağır basmış ve kontratını uzatıp kulübüne para kazandırarak ayrılmıştır” dedi.

Abdülkerim Bardakcı'nın menajerinden itiraf! Yıldız futbolcu hakkındaki gerçek ortaya çıktı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 19.haftasında evinde konuk ettiği Konyaspor’u Abdülkerim Bardakcı (2) ve Zaha’nın attığı gollerle 3-0 yendi. Maçın ardından Abdülkerim Bardakcı’ya Konyaspor taraftarlarından tepki geldi.

Yaşananların ardından futbolcunun menajeri Uğur Avadan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Abdülkerim'e yapılan eleştirilere cevap verdi.

Abdülkerim Bardakcı'nın menajerinden itiraf! Yıldız futbolcu hakkındaki gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

KONYASPOR'A BONSERVİS KAZANDIRDI

Uğur Avadan yaptığı açıklamada, futbolcunun sözleşmesi bitecekken Konyaspor ile sözleşme uzatıp Konyaspor’a bonservis kazandırdığını ifade etti. Avadan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Galatasaray - Konyaspor maçının ardından sosyal medyada Abdülkerim Bardakcı ve Konyaspor hakkındaki yorumlar nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Abdülkerim'in 2021-22 sezonu sonunda 31.05.2022 tarihinde kontratı bitecek iken, birçok Türk ve Avrupa kulübü bedava sözleşme için beklerken, aidiyet duygusu ağır basmış ve kontratını uzatıp kulübüne para kazandırarak ayrılmıştır. Her konuyu konuşup tartışabiliriz ancak Abdülkerim'in Konyaspor ve Konya'ya karşı duyduğu aidiyet ve sevgiyi tartışma konusu yapmamalıyız.”

Abdülkerim Bardakcı'nın menajerinden itiraf! Yıldız futbolcu hakkındaki gerçek ortaya çıktı - Resim : 2