Aç kurtlar artık şehirlerimizde tek tek görülmeye başlandı. Görüntü Ardahan'dan. Ama Kars ve Erzurum da dikkat

Her geçen gün hızla soğuyan havalar insanları etkilediği kadar hayvanları da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaban hayatında yiyecek besin bulmakta güçlük çeken vahşi kurtlar tek tek şehirlere inmeye devam ediyor. Ardahan'da yemek aramak için indiği şehirde görüntülenen aç kurt bölgede korku ve endişeye neden oldu.

Aç kurtlar artık şehirlerimizde tek tek görülmeye başlandı. Görüntü Ardahan'dan. Ama Kars ve Erzurum da dikkat

Her geçen gün etkisini arttıran şiddetli soğuklar tüm canlıları olumsuz etkilediği gibi vahşi hayvanları da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ardahan'da vahşi doğada gıda bulmakta güçlük çeken aç bir kurt çareyi şehre inmekte buldu.

KURT KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU

Şehrin içinde gecenin karanlığında yiyedek arayan kurt ise bölgede korku ve paniğe neden oldu. Görüntü Ardahan'dan geldi ama uzmanlar Kars Erzurumu'da olası durumlara karşı önemle uyardı.

Ardahan’da etkisini sürdüren dondurucu soğuklar yaban hayatını olumsuz etkiledi. Yiyecek ararken 112 Acil Çağrı Merkezi bölgesine kadar inen 2 kurt, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Kurtlar, köpeklerin havlamasına aldırış etmeden sokaklarda yiyecek aradı.

 

Aç kurtlar artık şehirlerimizde tek tek görülmeye başlandı. Görüntü Ardahan'dan. Ama Kars ve Erzurum da dikkat - Resim : 1