Aci ailesine bir acı daha! Tüm Türkiye'nin konuştuğu kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de benzer bir kazada öldü

Eyüpsultan'da bulunan orman yolunda meydana gelen feci kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anıl Aci'de benzer bir şekilde hayatını kaybetti. Anıl Aci, Silivri’de arızalanan otomobilini emniyet şeridinde kontrol ettiği sırada, kamyonetin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Aci ailesine bir acı daha! Tüm Türkiye'nin konuştuğu kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de benzer bir kazada öldü

Eyüpsultan’daki orman yolunda yaşanan kazanın ardından annesiyle ABD’ye kaçan T.C’nin çarpması sonucu yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci’nin kuzeni Anıl Aci benzer bir kazaya kurban gitti. Anıl Aci, Silivri’de arızalanan otomobilini emniyet şeridinde kontrol ettiği sırada, kamyonetin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Aci ailesine bir acı daha! Tüm Türkiye'nin konuştuğu kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de benzer bir kazada öldü - Resim : 1

Türkiye’nin konuştuğu kazada, annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD’ye kaçırılan T.C’nin ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin kuzeni Anıl Aci, Silivri’de benzer bir kazada yaşamını yitirdi.

Kaza, 11 Mart günü Silivri’de meydana geldi. Soner Aci idaresindeki 34 VGS 69 plakalı otomobil arızalandı. Bunun üzerine Aci, otomobilini emniyet şeridine çekti ve araçtaki Anıl Aci ile birlikte arızayı kontrol etmek için aşağı indi.

Aci ailesine bir acı daha! Tüm Türkiye'nin konuştuğu kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de benzer bir kazada öldü - Resim : 2

Soner ve Anıl Aci, araçtaki arızayı kontrol ederken Sait İ. idaresindeki 34 ET 4116 plakalı kamyonet kendilerine çarptı.

Kazayı gören diğer sürücüler jandarma ve sağlık ekiplerine bilgi verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Anıl Aci’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Aci’nin cenazesi savcının olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Aci ailesine bir acı daha! Tüm Türkiye'nin konuştuğu kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de benzer bir kazada öldü - Resim : 3

"RÜZGARIN ETKİSİYLE SAVRULDUM"

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Sait İ. verdiği ilk ifadede kamyonetin rüzgar nedeniyle savrulduğunu, direksiyon hakimiyetini sağlayamayınca emniyet şeridine girdiğini söylediği öğrenildi.

ACİ AİLESİNİN ACI KADERİ!

Kazada yaşamını yitiren Anıl Aci’nın, geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan ilçesinde arızalanan ATV model motorun arızasını kontrol ederken 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C’nin çarpmasıyla yaşamını yitiren Oğuz Aci’nın kuzeni olduğu ortaya çıktı.