Acı içinde oyundan çıkmıştı! Fernando Muslera’dan Galatasaray’a kötü haber!

Galatasaray, 2-1 kazanılan Kasımpaşa maçında sol dirseğinden sakatlanan Muslera’nın eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edildiğini duyurdu. Tecrübeli kaleci, 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı için Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Acı içinde oyundan çıkmıştı! Fernando Muslera’dan Galatasaray’a kötü haber!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 11. Haftasındaki Kasımpaşa maçında sakatlanan Fernando Muslera’nın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Yıldız futbolcunun tetkiklerinde kırık ve çıkığa rastlanmazken eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edildiği belirtildi.

Acı içinde oyundan çıkmıştı! Fernando Muslera’dan Galatasaray’a kötü haber! - Resim : 1

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında dün oynanan Kasımpaşa maçında aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve ilk müdahalesi saha içerisinde yapılan oyuncumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır.

Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır.”

BAYERN MÜNİH MAÇINDA FORMA GİYEMEYECEK

Uruguaylı kalecinin sakatlığı nedeniyle yaklasik 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Tecrübeli kaleci, Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile oynanan maçta forma giyemeyecek. Kaleyi Günay Güvenç koruyacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.hafta maçında 8 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak. 

Acı içinde oyundan çıkmıştı! Fernando Muslera’dan Galatasaray’a kötü haber! - Resim : 2