Acı veda! Motosiklet kazasında ölen Efe Deprem son yolculuğuna uğurlandı

Dün geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren 41 yaşındaki oyuncu Efe Deprem, son yolculuğuna uğurlandı. Seksenler dizisi ile tanınan oyuncunun acılı eşi Burcu Altın Deprem, cenaze sırasında ayakta durmakta güçlük çekti.

Acı veda! Motosiklet kazasında ölen Efe Deprem son yolculuğuna uğurlandı

Seksenler dizisi ile tanınan kendisi gibi oyuncu Burcu Altın Deprem ile evli olan  Efe Deprem, dün Kağıthane D-100 Karayolu’nda motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun cenazesi bugün kılınan cenaze namazının ardından Çamlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Acı veda! Motosiklet kazasında ölen Efe Deprem son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 1

OYUNCU ARKADAŞLARINDAN VEDA

Ayakta durmakta güçlük çeken Efe Deprem'in eşi Burcu Altın Deprem'i ailesi ve oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmadı. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede, Efe Deprem'in Mutluyuz filmindeki rol arkadaşı İbrahim Büyükak, "Dünyanın en iyi insanıydı. Hepimizin başı sağ olsun. Kalanlara sabır diliyorum. En son beraber film çekmiştik" dedi.

Seksenler dizisindeki rol arkadaşı Şoray Uzun, "Her ölüm erkendir. Ama Efe'nin ölümü çok erken oldu. Çok şaşkınız. Başı sağ olsun ailesinin sevenlerinin. Dünya tatlısı bir çocuktu. Dünya beyefendisi bir çocuktu. Tertemiz bir insandı. Dizide damadımı oynadı. Baba oğlu oynadık. Duygu, Rasim ağabey ile baba oğlu oynamıştı. Rasim ağabeyin kaybından sonra biz baba oğlu oynadık böyle kayıplar. Burcu'ya Allah sabırlar versin. En son telefonla görüştük. Çok koyu bir Fenerbahçeliydi. Birbirimizi tatlı tatlı kızdırırdık maç sonuçlarına göre. Genelde maç sonuçlarından sonra görüşürdük. En son da o beni aradı, bayağı bir dalga geçmişti. Son görüşmemiz o oldu" şeklinde konuştu. 

Oyuncunun Seksenler dizisindeki bir diğer rol arkadaşı Ceyhun Fersoy ise "Hiç beklemediğimiz bir şey. Şaka gibi geliyor. Dün sabah konuştuk. Pendik maçına nasıl gideceğiz, ne yapacağız diye. Film şeridi gibi. Ben onu yaklaşık 15 yıldır tanıyorum. Bildim bileli çocukluğundan beri motosiklet kullanıyordu. Kaza neden kaynaklandı tam olarak bilmiyorum. Birisi mi vurdu, kaydı mı, korktu mu panik mi yaptı. Çok iyi bir insandı. Önce ailesine, kızına, Burcu'ya ve bize sabırlar versin" dedi. 

Acı veda! Motosiklet kazasında ölen Efe Deprem son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2

 

Acı veda! Motosiklet kazasında ölen Efe Deprem son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 3

 

Acı veda! Motosiklet kazasında ölen Efe Deprem son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 4