'Açık ilişki yaşıyoruz' diyen Will Smith'in ilişki danışmanından aldatma açıklaması!

Ünlü Amerikalı aktör Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith ile açık evlilik yaşadıklarını söylemesi hala tartışılıyor.

'Açık ilişki yaşıyoruz' diyen Will Smith'in ilişki danışmanından aldatma açıklaması!

Hollywood yıldızının ilişki danışmanı Michaela Boehm evliliklerde çiftlerin neden birbirlerini aldatmaya meylettiğini açıkladı.

Jada Pinkett Smith'le uzun süredir evli olan üç çocuk babası Will Smith, eşiyle yaşadığı açık ilişkinin evliliklerinin uzun sürmesinde etkili olduğunu anlattı. 53 yaşındaki aktör GQ'ya verdiği röportajda en büyük fantezisinin Halle Berry ve Misty Copeland gibi ünlülerin de yer aldığı bir harem olduğunu söyleyerek pek çok kişiyi şaşırttı. Hollywood yıldızı eşiyle yaşadığı ufak ilişki problemlerini çözmek için Michaela Boehm başvurduğunu söyledi.

Bunun üzerine gözler ünlü çiftin ilişki danışmanı Michaela Boehm'e çevrildi. Insider'a konuşan Boehm, çiftlerin aldatma gerekçelerinden bahsetti ve genellikle keşfedilmemiş fantezilerin buna sebep olduğunu söyledi.

 İlişki uzmanı "Pek çok kişinin ciddi bir ilişkiden bekledikleriyle henüz keşfetmedikleri arasındaki boşluk problem yaratıyor. Bu yüzden birçok kişi boşanıyor, aldatıyor ya da ilişki içinde garip şeyler yapıyor" dedi.

İlişki uzmanı danışma desteği verdiği kişilere duygularına dair kendilerini kandırmak yerine bu düşünceleri hayal etmesini tavsiye ediyor. Boehm bunu yapmaktaki amacının kişinin kendi fantezilerini sarmalayan utanç verici damgayı ortadan kaldırmak olduğunu söylüyor. Kaynak: Independent Türkçe