AÖL sınav tarihleri: Açık Lise AÖL sınavları 2023 ne zaman yapılacak, MEB ile Açık Öğretim Lisesi 1.Dönem sınavlar online mı yüz yüze mi?

AÖL sınavları ne zaman yapılacak ve nasıl olacak sorusunun yanıtı binlerce katılımcı tarafından merak ediliyor. Açık Öğretim Lisesi 1.Dönem sınav takvimi tarihleri hakkında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da açıklama geldi. Yapılan açıklama kapsamında; AÖL sınavları Aralık ayında üç oturum halinde düzenlenecek. İşte Açık Lise AÖL sınav takvimi tarihleri.

Adayların sınava gelirken yanlarında iki adet siyah uçlu kurşun kalem, silgi ve kalemtıraş bulundurmaları gerekiyor. Öte yandan; sınav salonlarına bandajı çıkarılmış şeffaf pet şişe içerisinde su getirebilecekler. Peki; MEB AÖL sınavları ne zaman yapılacak? Açık Öğretim Lisesi AÖL sınavları online mı yüz yüze mi olacak?

AÖL SINAVLARI TAKVİMİ || MEB AÇIK LİSE AÖL SINAVLARI NE ZAMAN VE NASIL OLACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen AÖL sınavları için tarihler netleşti. AÖL sınavları Aralık ayında üç oturumda tamamlanmış olacak. Sınav, 81 ilde ve yurt dışı sınav merkezlerinde düzenlenecek.

İşte diğer detaylar;