Açıklamaları gündem yaratmıştı! Jesus'un sözlerindeki gerçek ortaya çıktı!

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un verdiği röportajın detayları ortaya çıktı. Ünal Emin Canbay, Jesus'un "Mayıs ayında orada olacağım" sözlerinin Brezilya ve Flamengo'yla alakası olmadığını ifade etti.

Açıklamaları gündem yaratmıştı! Jesus'un sözlerindeki gerçek ortaya çıktı!

Fenerbahçet teknik direktörü Jorge Jesus'un Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis'e verdiği röportaj, büyük ses getirmişti. Jesus, röportajda "Türkiye'de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorluk çekiyorum" demişti.

"İŞLER İSTEDİĞİM GİBİ GİTMİYOR"

Ayrıca, "İşler istediğim gibi gitmiyor, Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı. 

Söz konusu röportajda Jesus'un ligin Mayıs ayında biteceğini belirtmesi Brezilya veya Flamengo'ya gideceği olarak algılanmıştı.

Açıklamaları gündem yaratmıştı! Jesus'un sözlerindeki gerçek ortaya çıktı! - Resim : 1

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ancak olayın bu şekilde olmadığı ortaya çıktı. BeIN Sports muhabiri Ünal Emin Canbay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"Konuşmayı medyaya servis eden gazeteci Portekiz’de hocanın favori restoranına gidiyor (Jesus'un Ali Koçla medyaya da yansıyan fotoğraftaki restoran)

Restoran sahibi, gazeteciye hocanın favori restoranı olduğunu söyleyince gazeteci arıyor ve dosthane sohbete başlıyorlar. Hoca Türkiye’den bahsediyor. Ligin mayıs da bittiğini söylüyor ve 'Orada olacağım' derken de favori restoranından bahsediyor.

Bu konuşma şubat ayında yapıldığı için de İstanbul için soğuk diyor.

Konunun Brezilya ve Flamengo ile alakası olmadığı bilgisini öğrendim. "