Acılar içinde kendini yere bırakmıştı! Kulübü kötü haberi resmen duyurdu: Yıldız futbolcu sezonu kapattı!

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile oynanan maçta sakatlanan Rumen futbolcu Olimpiu Morutan sağ aşil tendonunda kopma tespit edildiğini futbolcunun ameliyat olacağını açıkladı. Yıldız futbolcu bu nedenle sezonu kapattı.

Acılar içinde kendini yere bırakmıştı! Kulübü kötü haberi resmen duyurdu: Yıldız futbolcu sezonu kapattı!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş, Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi. Maçta talihsiz bir sakatlık yaşandı.

Ankaragücü’nün Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan, hava topuna çıktığı sırada sağ ayağından yaşadığı sakatlığın ardından kendisini yere bıraktı. Genç futbolcu sedye ile saha kenarına alınırken kötü bir haber geldi.

Acılar içinde kendini yere bırakmıştı! Kulübü kötü haberi resmen duyurdu: Yıldız futbolcu sezonu kapattı! - Resim : 1

AŞİL TENDONU KOPTU, SEZONU KAPATTI

MKE Ankaragücü çekilen MR sonucu futbolcunun sağ aşil tendonunda kopma tespit edildiğini ve ameliyat olacağını duyurdu. Sezonu kapatan Morutan'ın en az 7-8 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Beşiktaş JK karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Profesyonel Futbol A Takım futbolcumuz Olimpiu Morutan'ın yapılan muayenesinde sağ aşil tendonunda kopma tespit edilmiştir. Futbolcumuz en kısa süre içinde operasyon geçirecektir” denildi.

Acılar içinde kendini yere bırakmıştı! Kulübü kötü haberi resmen duyurdu: Yıldız futbolcu sezonu kapattı! - Resim : 2

MORUTAN'IN PERFORMANSI

Sezon başında Galatasaray’dan 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu bu sezon forma giydiği 37 maçta 5 gol attı, 4 asist yaptı. Futbolcunun piyasa değeri Transfermarkt’a göre 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Acılar içinde kendini yere bırakmıştı! Kulübü kötü haberi resmen duyurdu: Yıldız futbolcu sezonu kapattı! - Resim : 3