Farah Zeynep Abdullah Efe Çelik'ten ayrıldı! Tüm fotoğrafları sildi

Farah Zeynep Abdullah ve Efe Çelik aşkı son buldu. Acıların Kadını 'Bergen'i canlandıracağı bir filmle karşımıza çıkacak olan Abdullah, müzik prodüktörü Çelik ile olan tüm fotoğraflarını sildi. Ayrıca ikili, sosyal medyadan takipleşmeyi bıraktı.

Farah Zeynep Abdullah Efe Çelik'ten ayrıldı! Tüm fotoğrafları sildi

En son Masumlar Apartmanı dizisinde karşımıza çıkan başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yaklaşık 8 aydır birlikte olduğu 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile aşk yaşıyordu. İkiliden üzen haber geldi. Abdullah, Çelik'ten ayrıldı ve birlikte olan tüm fotoğraflarını sildi. İkisi de sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

Farah Zeynep Abdullah Efe Çelik'ten ayrıldı! Tüm fotoğrafları sildi - Resim : 1

DJ Artz kimdir?

Gerçek adı Efe Çelik olan ünlü DJ sahnede DJ Artz mahlasını kullanıyor. Özellikle son dönemde rapçi Ezhel ile birlikte yaptığı parçalarla geniş kitlelere adını duyuran Çelik, 2 Ekim 1989’da dünyaya geldi.

Farah Zeynep Abdullah Efe Çelik'ten ayrıldı! Tüm fotoğrafları sildi - Resim : 2

DJ’liğin yanı sıra prodüktörlük de yapan Artz’ın sosyal medyada 114 bin takipçisi bulunuyor. Ezhel’in konserlerinde Bugy ile birlikte DJ’lik yapan Artz önümüzdeki günlerde Almanya’da turnede olacak.

Berkcan Güven, Şehinşah, Hidra, Ezhel, Murda, Anıl Piyancı ve Ben Fero gibi isimlerle de çalışan Artz başarılı parçalara imza atmıştı.