Acının fotoğrafı... Enkaz altında kalan aileden sadece biri hayata tutunabildi!

Kahramanmaraş depremi sonrasında en büyük yıkıma sebep olan illerden biri de Hatay oldu. Hatay Antakya'da enkaz altında kalan uzman çavuş ve eşi hayatını kaybederken, sağ olarak kurtarılan 3 yaşındaki oğulları yaşama tutundu.

Acının fotoğrafı... Enkaz altında kalan aileden sadece biri hayata tutunabildi!

Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük depremin ardından deprem bölgelerinden gelen acı haberler tüm Türkiye’yi yasa boğuyor. Bir acı haber ise Hatay Antakya'da Ekinci Mahallesi'ndeki 14 katlı Atilla Eren Apartmanı'nda depreme yakalanan Dizikaraoğlu ailesinden geldi. Hatay Antakya’da uzman çavuş olarak görev yapan Eren Dizikaraoğlu, eşi İrem Dizikaraoğlu ve 3 yaşındaki çocukları Giray Dizikaraoğlu, depremde yıkılan apartmanın enkazında kaldı.

Acının fotoğrafı... Enkaz altında kalan aileden sadece biri hayata tutunabildi! - Resim : 1

3 YAŞINDAKİ GİRAY'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Arama kurtarma ekiplerinin enkazda yaptığı çalışmalar sonucunda Uzman Çavuş Eren Dizikaraoğlu ve eşi İrem Dizikaraoğlu’nun cansız bedenlerine ulaşılırken, 3 yaşındaki Giray ise enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Minik Giray’ın Adana Seyhan Devlet Hastanesinde tedavisine devam edilirken, annesi İrem Dizikaraoğlu’nun cenazesi Hatay Antakya’da toprağa verildi.

Acının fotoğrafı... Enkaz altında kalan aileden sadece biri hayata tutunabildi! - Resim : 2

ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ

Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Eren Dizikaraoğlu'nun cenazesi ise, ailesi tarafından memleketi Sivas’a getirildi. Ayyıldız Camii'nde düzenlenen askeri törene birçok askeri yetkili, ailenin yakınları ve sevenleri katıldı. Hayatını kaybeden uzman çavuş, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Yukarı Tekke Mezarlığı'na defnedildi.

Acının fotoğrafı... Enkaz altında kalan aileden sadece biri hayata tutunabildi! - Resim : 3

Acının fotoğrafı... Enkaz altında kalan aileden sadece biri hayata tutunabildi! - Resim : 4