Açlık yüzünden ormandan şehre inen anne ayı ve iki yavrusu görüntülendi

Son zamanlarda sıklıkla yaşanılan ayı haberlerine bir yenisi daha eklendi. Türkiye genelinde açlık nedeni ile ormanlardan şehir merkezlerine inen ayı haberleri alışıldık bir durum haline geldi. Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yavrusu ile yol kenarında görülen anne ayı araçları fark edince yavruları ile birlikte koşarak uzaklaştı.

Açlık yüzünden ormandan şehre inen anne ayı ve iki yavrusu görüntülendi

Karabük'ün safranbolu ilçesinde yol kenarında yavruları ile yürüyen anne ayı o esnada oradan geçen araçlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Açlık nedeni ile ormandan şehir merkezine doğru giden anne ayı araçları fark edince yavruları ile beraber alandan uzaklaştı. 

AÇLIK NEDENİYLE ORMANDA YOLA İNEN ANNE VE YAVRULARI KORKARAK UZAKLAŞTI

İlçe merkezine bağlı Aşağı Tokatlı Mahallesi Çakaloğlu Sokak’ta aracıyla ilerleyen sürücü ve yanındaki arkadaşı, anne ayı ve 2 yavrusunu koşarken gördü.Açlık nedeniyle ormandan şehir merkezine indiği düşünülen anne ayı ve yavruları araçları fark edince korkarak uzaklaşmak istediler. Anne ayı ve peşindeki 2 yavrusu aracın önünde koşarak uzaklaşmaya çalıştı. Ayı ve yavruları ormanlık alana girerek gecenin karanlığında gözlerden kayboldu. O anlar ise sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Açlık yüzünden ormandan şehre inen anne ayı ve iki yavrusu görüntülendi - Resim : 1