Gönlü razı olmadı! Acun Ilıcalı'dan Aleyna Kalaycıoğlu'na çok büyük jest!

Survivor 2021'de kıyasıya mücadelenin yaşandığı aile ödülünü Mavi takım kazandı. Acun Ilıcalı ise canlı yayında, oyunu kaybeden kırmızı takım yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nun ödülden tam olarak yararlanacağını açıkladı. Gözyaşlarına boğulan Kalaycıoğlu Ilıcalı'ya sarılarak ağladı. İşte detaylar...

Gönlü razı olmadı! Acun Ilıcalı'dan Aleyna Kalaycıoğlu'na çok büyük jest!

Survivor'da ailelerinden uzak kalan yarışmacılar, en anlamlı ödül olan 'aile ödülü' oyununda iki gün boyunca mücadele etti. Finali Dominik'ten canlı olarak yayınlanan ödül oyununun kazananı ise mavi takım oldu.

Oyunu kazanan mavi takım yarışmacıları, aileleriyle yemek yeme şansı elde etti. Kaybeden kırmızı takım ise aileleriyle sadece 3'er dakikalık görüşme yapacak.

Acun Ilıcalı araya girdi

Büyük ödülü kazanmanın mutluluğunu yaşayan mavi takım yarışmacıları sevincini abartınca kırımızı takım yarışmacılarından uyarı geldi. Kısa süre gerginlik yaşayan grup Acun Ilıcalı'nın araya girmesiyle sakinleşti.

Öte yandan Kırmızı takımdan Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu ve annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile buluştuğu anlar herkesi etkilemişti. Cansu'nun, ablası Aleyna'yla kavuştuğu anlarda yaşadığı mutluluk izleyenleri duygulandırmıştı.

Gönlü razı olmadı! Acun Ilıcalı'dan Aleyna Kalaycıoğlu'na çok büyük jest! - Resim : 2

Acun Ilıcalı ise canlı yayında, Survivor'da oyunu kaybeden kırmızı takım yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nun ödülden tam olarak yararlanacağını açıkladı.

Aleyna'nın kardeşi Cansu'nun hayal kırıklığı yaşamasına gönlünün razı olmayacağını söyleyen Ilıcalı, "Aileleriyle 3'er dakikalık görüşme süresi vereceğiz kırmızı takıma. Ancak Aleyna'nın durumundaki fark şu. Aleyna'ya bir istisna yapacağız. Pırlanta gibi bir genç kızımız var. Genç kızımız Cansu'nun buraya kadar gelip de hayallerine kavuşamamasına gönlüm razı olmaz. Bu jestimizi sevgili Cansu için yapıyoruz. Cansu buraya zor şartlarda ve ablasını sayıklaya sayıklaya geldi. Kendi inisiyatifimi kullanarak ödülden tam yararlanma hakkı veriyorum Aleyna'ya. Aranızdaki sevgi beni çok etkiledi" dedi.

Gönlü razı olmadı! Acun Ilıcalı'dan Aleyna Kalaycıoğlu'na çok büyük jest! - Resim : 4

Aleyna Kalaycıoğlu Acun Ilıcalı'nın bu jesti karşısında gözyaşlarına boğuldu. Aleyna, Ilıcalı'ya  sarılarak teşekkür etti.