Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya bakın nasıl tanışmış! Medya patronunun sevgilisinin asıl mesleğini duyunca şoke olacaksınız...

MasterChef, Survivor gibi ünlü yarışma programlarının hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı'nın, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hakkında ortaya atılan iddialar bomba etkisi yarattı. Acun Ilıcalı ile Altunkaya'nın tanışma hikayeleri ve Ilıcalı'nın genç sevgilisinin asıl mesleği duyanları hayrete düşürdü.

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya bakın nasıl tanışmış! Medya patronunun sevgilisinin asıl mesleğini duyunca şoke olacaksınız...

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile 9 yıllık ilişkisini sonlandırmasının ardından genç sevgilisi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü medya patronunun yeni sevgilisi o dönemlerde magazin gündemini meşgul etmişti. Ilıcalı ile uzun zamandır birlikte olan 23 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya'nın özel hayatı hakkında birçok şey bilinmiyor.

Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile olan ilişkisi için "Çağla'yla çok güzel bir ilişkimiz var. İki yılı devirdik. Çok üretken bir dönem geçiriyorum ve bunda Çağla ile yakaladığım huzurun önemli olduğunu düşünüyorum... Ben kafa olarak 25 yaşımda kaldım. Belki annemleri kaybettiğim dönemi yaşıyorum hep. Çünkü çocukluğum, yani o dönemlerim çok mutlu geçti... Çağla da kafa olarak çok olgun. Bu sayede aramızdaki yaş farkını pozitife çeviriyoruz." demişti.

Acun Ilıcalı 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Ayça Çağla Altunklaya ile ayrldı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya bakın nasıl tanışmış! Medya patronunun sevgilisinin asıl mesleğini duyunca şoke olacaksınız... - Resim : 1Ayrılık iddilarını çürüttüler

Ayça Çağla Altunkaya'nın Acun Ilıcalı'nın kızı Zeynep Ilıcalı’nın mezuniyet törenine de olmaması ayrılık iddialarını gündeme getirmişti. Uzun süredir birlikte görülmeyen çiftten Acun Ilıcalı sosyal medyada kızı Melisa ile fotoğrafını paylaşmıştı. Ilıcalı'nın paylaşımına eski eşi Şeyma Subaşı 'kalp emojisi' atınca ortalık tamamen kızışmış, ayrılık iddiaları daha da güçlenmişti. 

Sahip olduğu takımın maçından fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, tüm iddialara yanıt verdi. Kızları ve torununun birçok karesini paylaşan Ilıcalı son olarak sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Acun Ilıcalı'nın bu hamlesi tüm iddiaları çürüttü.

Asıl mesleği şaşkına çevirdi

Acun Ilıcalı ile genç sevgilisi hakkında olay yaratacak bir iddia daha ortaya atıldı. 23 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya'nın Acun Ilıcalı ile nasıl tanıştığını duyanlar şaşkına döndü. Sosyal medyada yer alan iddialara göre Altunkaya'nın hemşirelik mezunu olduğu ortaya çıktı. Çiftin tanışma hikayeleri de Altunkaya'nın mesleği sayesinde olduğu iddia edildi. Ayça Çağla Altunkaya, Survivor yarışması için Dominik'te oluşturulacak sağlık ekibi kadrosuna başvuru yapıyor. Başvuru sırasında tanışan ikilinin ilişkisi başlıyor.