Erkan Petekkaya'dan 'Kırmızı Oda' açıklaması "Fragmanda olmamamın..."

Acun Ilıcalı ile girdiği polemik sonrası Kırmızı Oda dizisinden ayrıldığı öne sürülen Erkan Petekkaya tv100'e özel açıklama bulundu. Erkan Petekkaya fragmanda yer almamasının sebebini söyledi. İşte merak edilen yanıt...

Erkan Petekkaya'dan 'Kırmızı Oda' açıklaması "Fragmanda olmamamın..."

Erkan Petekkaya'nın Kırmızı Oda'nın fragmanında yer almaması beraberinde birçok spekülasyona neden oldu. Petekkaya tv100'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Uzun süredir yaşadığım böbrek rahatsızlığım nedeniyle salı günü acilen ameliyata alındım. Sırf seyirciyi düşünerek ertesi gün doktor 3 gün dinlenmem gerektiğini söylediği halde sete gidip sahnelerimi zar zor yetiştirdik. Fragmanda olmamamın tek nedeni budur."

Ne olmuştu?

TV8'de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinin oyuncularından Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesine tepki göstermişti.

Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı.

Daha sonra yine tv100'e özel açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu Petekkaya, "Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim" sözlerini kullanmıştı.