MasterChef'te 'dolarla maaş' kriz! Hangi ünlü şef ayrılıyor?

Danilo Zanna ile birlikte MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu arasında maaş krizi çıktığı iddia edildi.

MasterChef'te 'dolarla maaş' kriz! Hangi ünlü şef ayrılıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması bu kez çıkan dolarla maaş krizi nedeni ile gündem oldu. 

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı yarışmanın üzerinde şu sıralar kara bulutlar dolaşıyor.

Çok izlenen yarışma programı Masterchef için en son konuşulanlar maaş krizi nedeni ile bir şefin ayrılacağı ve kadroya taze kan yeni bir şefin ekleneceği yönünde. Acun Ilıcalı yine çok sevilen diğer yarışmalarında da jüri üyelerini zaman zaman değiştirmiş ve programlarına hareket katmıştı. 

Masterchef'te Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya arasında dolarla maaş krizi

Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın maaş konusu nedeniyle tartıştığı iddia edildi. İddianın sahibi ise Masterchef karakterlerini yakın markaja alan fenomen isim Fenomen Ata Benli...

Benli'nin anlattıklarına göre Türk lirası üzerinden maaş alan Mehmet Şef muhasebenin kapısına dayandı. Ve Somer Sivrioğlu'nun döviz üzerinden maaş alması karşısında resti çekti.

Fenomen Ata Benli'nin iddiasına göre; Somer Siviroğlu'nun son dönemdeki hal-hareket ve tutumu yapım tarafından hoş karşılanmıyor.

Bu gelişmelerin ardından Somer Sivrioğlu'nun MasterChef'ten ayrılacağı öne sürüldü.