Resmen duyurdu! Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı

Championship ekibi, Acun Ilıcalı'nın kulübü satın aldığını resmi sitesinden duyurdu. Ilıcalı'nın başkan olmasından sonra ilk kez sahaya çıkan Hull City, evinde Blacknburn Rovers'ı 2-0 yenmeyi başardı. Böylelikle Acun Ilıcalı, İngiltere'deki başkanlık kariyerine galibiyetle başlamış oldu.

Resmen duyurdu! Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı, "Bugün en büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için mutluyum. Hull City ile güzel bir yolculuğa başlıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz çok büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var" dedi. 

Galibiyetle başladı

Başkan olduktan sonra takımı ilk kez sahaya çıkan Acun Ilıcalı, İngiltere'de kariyerine galibiyet ile başlamış oldu. 

Takımın gollerini 8. dakikada George Honeyman ve 67. dakikada Tom Eaves kaydetti.

Hull City'den ayrılan Başkan Yardımcısı Ehab Allam şunları söyledi:

"Hull City'den güçlü ve istikrarlı bir finansal temelde ayrıldığımız için mutlu ve gururluyuz. Görev süremiz boyunca, kulübe gelecek için ihtiyaç duyduğu temelleri vererek, sürdürülebilir bir model ve başarılı bir akademi yapısı oluşturmak için çok çalıştık. Yerli yetenekleri geliştirme ve takas etme yeteneği, sürdürülebilir bir futbol kulübünün ayrılmaz bir parçasıdır ve Hull City'de giderek daha fazla oyuncunun bu yolu izlediğini görmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.