Acun Ilıcalı küplere bindi... Açtı ağzını yumdu gözünü... Survivor’da diskalifiye...

Survivor yeni bölümünde büyük bomba yaşanıyor. Yeni bölüm fragmanında bir kişinin diskalifiye oluyor. Acun Ilıcalı yeni fragmandaki açıklamada, "Bugün yaşadığımız olay bana göre Survivor'da çok nadir görebileceğimiz bir olay. Bu arkada bir meşalen var ya, onu almana da gerek yok. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin" ifadelerini kullandı. Peki Survivior’da kim diskalifiye oluyor?

Acun Ilıcalı küplere bindi... Açtı ağzını yumdu gözünü... Survivor’da diskalifiye...

Ekranların uzun soluklu yarışma programı olan ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor’da diskalifiye şoku yaşanıyor. Survivor 65. bölüm ilk fragmanında Acun Ilıcalı diskalifiye olan yarışmacı için açtı ağzını yumdu gözünü. Ada konseyinde konuşulan ve Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamalara göre bir yarışmacı diskalifiye oluyor.

“SURVİVOR'DA ÇOK NADİR YAŞADIĞIMIZ BİR OLAY”

Acun Ilıcalı yarışmacının diskalifiye olduğunu şu sözlerle açıklıyor "Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim biliyor musunuz? Bugün yaşadığımız olay bana göre Survivor'da çok çok nadir görebileceğimiz bir olay... Bencil olmamak zorundasın, kendini düşünemezsin. Sen başkaları için bir şey yapan biri misin genelde nasıl birisisindir? Ben kendime ders vermeyi kaçırmışım."

“ARKADAŞLARINLA VEDALAŞMADAN AYRILABİLİRSİN”

"Bu arkada bir meşalen varya, onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a renk kattın. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin" diyor.

Acun Ilıcalı'nın yarışmadan gönderdiği ismin kim olduğu ise bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde belli olacak.