Acun Ilıcalı'dan görülmemiş bomba!

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yeni bölüm tanıtımı çok ilgi çekti. Acun Ilıcalı, "Bir bombam var! 'Yok artık' diyeceksiniz" diyerek herkesi meraklandırmayı başardı. Bu yıl özellikle sosyal medya sayesinde yarışmada bir çok yenilik yapıldı.

Acun Ilıcalı'dan görülmemiş bomba!

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 92'nci bölümünün tanıtımı merak uyandırdı. Acun Ilıcalı'nın yer aldığı tanıtımda "Bir bombam var! 'Yok artık' diyeceksiniz" demesi yarışmacılar ve izleyicilerin büyük bir merak yaşamasına neden oldu.

Yeni bölüm tanıtımında sarf ettiği bu sözler nedeniyle ilgiyi bir kez daha yarışmanın üzerine çekmeyi başaran Acun Ilıcalı'nın bombasının ne olduğu hakkında bir bilgi verilmedi.

Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

Survivor 2020'nin yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynanacak. Her iki takım için de büyük önem taşıyan dokunulmazlık oyunu sonucu takımlar birleşebilir. Acun Ilıcalı, bir takımın 3 kişi kalması halinde birleşmenin olacağını söylemişti.

Geçtiğimiz hafta Ramazan Bayramı nedeniyle eleme yapılmayan Survivor’da bu hafta oynanacak dokunulmazlık oyunu takımlar için büyük önem taşıyor. Bir hafta arayla yapılacak eleme, ünlüler ile gönüllüler arasında yüksek gerilimli, bol tartışmalı bir dokunulmazlık oyununa neden olacak.

Ada konseyine ise Acun Ilıcalı’nın açıklamaları damga vuruyor. Tüm yarışmacılar, flaş sözler sonrası büyük şaşkınlık yaşıyor. Acun Ilıcalı, "Asıl bir bombam var. 'Yok artık' diyeceksiniz. Bir şey yapacağız, seyircilerimiz 'gerçekten bu da olacak mı?' diyecek" ifadelerini kullanıyor.