Acun Ilıcalı harekete geçti! Survivor yıldızının babasının adını yaşatacak

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Survivor'dan elenen Yunus Emre Karabacak'ın gözyaşlarıyla anlattığı Dünya Şampiyonu babası Reşit Karabacak'ın isteğini yerine getirmek için harekete geçti. İşte ayrıntılar...

Acun Ilıcalı harekete geçti! Survivor yıldızının babasının adını yaşatacak

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın 16 Mart tarihli son bölümünde üçüncü eleme adayı Yunus Emre olarak belirlendi. Hanzade, Aleyna ve Yunus Emre arasında geçen SMS mücadelesi sonunda Acun Ilıcalı en az oyu alarak adaya veda eden ismin Yunus Emre olduğunu açıkladı. Yunus Emre'nin erken vedası ise konseydeki yarışmacıları şoke etti.

Acun Ilıcalı harekete geçti! Survivor yıldızının babasının adını yaşatacak - Resim : 1

Survivor 2021 Gönüllüler takımında mücadele eden Yunus Emre'nin elenmesi sosyal medyaya damga vurdu.Gönüllüler takımında mücadele veren ve 10. haftada elenen Survivor Yunus Emre gözyaşlarını tutamadı. Yunus Emre Karabacak'ın hayatı Survivor'ın son bölümünde gündeme geldi.

Efsane güreşçi Reşit Karabacak'ın Acun Ilıcalı'yı arayıp oğlu Yunus Emre'yi Survivor'a almasını rica ettiğini açıklayan Survivor yıldızı, duygusal anlar yaşadı.

Reşit Karabacak ile anılarını anlatan Acun Ilıcalı, kendisinden bir ricada bulunan Yunus Emre'yi kırmadı. Yunus Emre babasının adının Erzurum'da yaşatılmasını isteyince, Acun Ilıcalı da harekete geçti. Ilıcalı, Reşit Karabacak'ın adını Erzurum'da yaşatmak için çalışamalara başlayacağını söyledi.

Erzurum Valiliği ile temaslarda bulunacağını belirten Ilıcalı, Yunus Emre'nin babası Reşit Karabacak'ın anısına özel bir gece düzenleneceğini belirtti.

Acun Ilıcalı harekete geçti! Survivor yıldızının babasının adını yaşatacak - Resim : 320 senedir babası gibi güreş sporu ile ilgilenen Survivor Yunus Emre'nin hayatı izleyenlere duygusal anlar yaşatı. Kazandığı yarışları babasına armağan eden Yunus Emre Karabacak'ın babası sosyal medyada merak konusu oldu. İşte Reşit Karabacak ile ilgili tüm bilgiler...

Survivor Yunus Emre Karabacak'ın babası Reşit Karabacak kimdir? 

5 Temmuz 1954 tarihinde Erzurum'da dünyaya gelen Türk güreşçisidir. Güreş sporuna 1973 yılında İzmir'de başladı. Balkan Oyunları, Akdeniz Oyunları ve Avrupa Şampiyonası'nda birincilikleri ve Dünya Şampiyonası'nda dereceleri vardır. Milli Takım antrenörlüğü yapmıştır.

İlk şampiyonluğunu güreşe başladıktan bir yıl sonra serbest stilde Balkan birinciliği ile yakaladı. Ardından Akdeniz ve Avrupa şampiyonu olan Karabacak, ilerleyen zamanda sporu bıraktı.

Güreş Milli Takımı antrenörü olarak görev yapan Reşit Karabacak, Kovid-19 hastalığına yakalanmıştı ve kalp krizi geçirdi. Usta sporcu 19 Kasım 2020 tarihinde hayatını kaybetti.

Acun Ilıcalı harekete geçti! Survivor yıldızının babasının adını yaşatacak - Resim : 4

Survivor Yunus Emre Karabacak kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Yunus Emre Karabacak Erzurum doğumlu. 11 Şubat 1990’da dünyaya gelen Karabacak Bursa’da yaşıyor. 20 senedir güreş yapan başarılı sporcunun Türkiye’de dereceleri bulunuyor. Ayrıca Kırkpınar’da 3 kere dereceye girmiş.

Liseyi Atatürk Anadolu lisesi spor bölümünde okuyan Yunus Emre Karabacak, Balıkesir Üniversitesi BESYO antrenörlük bölümünden mezun. 2015’de üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu olan Yunus Emre Karabacak, Bursa Osmangazi spor kulübünde spor hayatına devam ediyor.

Survivor Yunus Emre’nin babası Reşit Karabacak Türk güreşinin önemli isimlerinden biri. 20 yıldır güreş yaptığını ifade eden Yunus Emre, yıldızlar ve gençler kategorisinde derece yapmasıyla biliyor. Ayrıca Yunus Emre, Kırkpınar'da da 3 kez derece yapmış isimler arasında yer alıyor.