Acun Ilıcalı ile konuştu! Şeyma Subaşı evleneceği tarihi açıkladı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi fenomen Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı ile konuştu! Şeyma Subaşı evleneceği tarihi açıkladı

Estetik yüzünden hastanelik olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı, her anını paylaştığı Instagram hesabından 5 gün boyunca paylaşım yapmadı. Uzun yıllar sosyal medyada bulunan ve her anını Instagram'dan paylaşan Subaşı'nın bu hamlesi takipçilerini şaşırtırken hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 

Bu iddiaların ardından Miami'den ayrılıp Türkiye'ye uçan Subaşı, soluğu bir televizyon programında aldı. Birbirinden ilginç itiraflar yapan Subaşı, bombayı da patlattı ve evlendiğini duyurdu. Subaşı, soru üzerine açıklamalarına sosyal medya detoksu ile başladı.

Acun Ilıcalı ile konuştu! Şeyma Subaşı evleneceği tarihi açıkladı - Resim : 2

Şeyma Subaşı, şöyle anlattı:

''Aslında 1 hafta kadar. 1, 1.5 senedir Instagram detoksu denilen, Instagramdan uzaklaşma, telefonu ele almama, sosyal medya arası vermek istiyordum. En son biri benim hesabımı hacklemeye çalıştı. Bir iki gün ben de Instagram hesabıma ulaşamadım.''

Acun Ilıcalı ile konuştu! Şeyma Subaşı evleneceği tarihi açıkladı - Resim : 4

"Tek korktuğum buydu"

''Instagram'ımın çalınması demek, DM'lerimin hepsinin ortaya çıkması demek. Bu duruma gelmek istemem. Tek korktuğum buydu. Sonra Instagram hesabımı sileceğim dedim. İkinci gün sildim. Garip bir histi. Hayatımda bir şey eksildi ama güzel bir duyguydu.''

Uzun süredir yurt dışında sevgilisinin yanında olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Mohammed Alsaloussi ile Türkiye'ye geldi. Mısırlı erkek arkadaşını ailesiyle tanıştıran Subaşı, evleneceğini duyurdu. 

Acun Ilıcalı ile konuştu! Şeyma Subaşı evleneceği tarihi açıkladı - Resim : 5

"İstanbul'a geldiğimiz için tanıştırmak istedim"

Subaşı, sevgilisi ile ailesini tanıştırdığı akşam hakkında, şunları söyledi:

"İsteme gibi olmadı tabii ki. İstanbul'a geldiğimiz için tanıştırmak istedim. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu."