Şeyma Subaşı'ndan kahreden paylaşım

Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra son olarak Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlenmeye karar veren Şeyma Subaşı, hamile olduğunu açıklamıştı. Subaşı Instagram'dan yaptığı İngilizce açıklamayla sevenlerine kahreden haberi duyurdu.

Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den hamile olduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz haftalarda aldığı evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı romantik teklife evet yanıtını vermişti.

Bu haberin duyulmasının ardından ortaya "Şeyma Subaşı hamile" iddiaları ortaya atılmış ancak bu iddialar Subaşı tarafından yalanlanmıştı. 

İngilizce 'hamileyim' açıklaması yapmıştı

Instagram hesabından daha sonra bir açıklama yapan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıklamıştı. Subaşı paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: To all may friends and family around the world! I Would loca to confirm all the rumors lately and let you know that I'm pregnant. To be honest that was the reason we werw rushing to get married... (Dünyadaki tüm arkadaşlara ve aileye! Son zamanlardaki tüm söylentileri doğrulamak ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse, evlenmek için acele etmemizin nedeni buydu.)

Bu kez kötü haberi ingilizce olarak verdi

Şeyma Subaşı bu açıklamasından birkaç gün sonra ise kötü haberi duyurdu. Yine İngilizce bir açıklama yapan Şeyma Subaşı şu ifadeleri kullandı: I previously posted about postponing the wedding due to high stress. Unfortunately I have to announce that this stress has also caused the lost of my baby. I am very sad. Thank you for all your support. I need time to grief and overcome these emotions.

 

Şeyma Subaşı'ndan kahreden paylaşım - Resim : 1

 

Şeyma Subaşı'nın paylaştığı metnin Türkçesi şu şekilde: "Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelenmesiyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştum. Maalesef bu stresin bebeğimin kaybına da neden olduğunu duyurmak zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim. Yas tutmak ve bu duyguların üstesinden gelmek için zamana ihtiyacım var."