Şeyma Subaşı'nın direk pozu olay oldu! "Keşke giyinik olsaydın"

Magazin dünyasının uzun süredir gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında kendinde sıkça söz ettiriyor. Subaşı yaptığı paylaşımlarla deprem etkisi yaratmaya devam ediyor.

Şeyma Subaşı'nın direk pozu olay oldu! "Keşke giyinik olsaydın"

Acun Ilıcalı’nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı direk dansı sonrası verdiği pozlarla bomba etkisi yarattı. Öyle ki Subaşı’nın paylaşımın altına “Sen bir annesin, yakışıyor mu hiç?”, “Keşke giyinik olsaydın!”, “Hiçbir şey giymesen de olurmuş!” yorumları geldi.

Bir süredir Mohammed Al Saloussi’yle birlikteliği olan Şeyma Subaşı, son zamanlarda yaptığı paylaşımlarıyla kendisinden sık sık söz ettiriyor. Son yaptığı direk dansı ve direk dansı sonrası koyduğu pozlar ise deprem etkisi yarattı.

Direk dansı sonrası Şeyma Subaşı’nın bikini altı ve sporcu atletiyle verdiği poz, sosyal medyanın altını üstüne getirdi.

Şeyma Subaşı'nın direk pozu olay oldu! "Keşke giyinik olsaydın" - Resim : 1

Sık sık spor yaparken hesabında paylaşımlar yapan Şeyma Subaşı’nın sağlığına ve sporuna dikkat ettiği hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Ancak iç çamaşırı giymeden bikini altı ve sporcu atletiyle direk dansı fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Şeyma Subaşı'nın direk pozu olay oldu! "Keşke giyinik olsaydın" - Resim : 2

"Keşke giyinik olsaydın"

Şeyma Subaşı direk dansı yaparken tercih ettiği bikini altı ve sporcu atletiyle sosyal medyanın diline düştü. Ünlü fenomene takipçilerinden, “Sen bir annesin, yakışıyor mu hiç?”, “Keşke giyinik olsaydın!”, “Hiçbir şey giymesen de olurmuş!” yorumları geldi.