Murat Özarı'nın Survivor Hayrettin şiiri gündem oldu!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'den elenen Hayrettin'e Survivor Ekstra yorumcusu Murat Özarı'nın yazdığı şiir gündem oldu. Özarı'nın Ay Yüzlüm şarkısıyla okuduğu şiir seyircileri güldürdü.

Murat Özarı'nın Survivor Hayrettin şiiri gündem oldu!

Tv8 ekranlarında yayınlanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'in son bölümünde elenen isim belli oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Hayrettin Survivor hayallerine veda etti. 

Ünlülerin dokunulmazlık oyununu kaybetmesi nedeniyle eleme adayları aynı takımdan çıktı. Survivor 2021'de Ünlüler takımında cumartesi akşamı yapılan oylamada rakiplerinden daha fazla oyu alan isim Batuhan oldu.

Murat Özarı'nın Survivor Hayrettin şiiri gündem oldu! - Resim : 1

"Hiç kimseyi yarı yolda bırakmayacağım"

Batuhan ismi açıklandıktan sonra, "Öncelikle bana bu mutluluğu yaşatan herkesten binlerce kere Allah razı olsun. Ben çok uzun zamandan beri Survivor'ın iyi bir takipçisiyim. Burada insanlar birini gerçekten tuttuğu zaman takım tutarmış gibi bağlanıyorlar. Bana destek olan hiç kimseyi yarı yolda bırakmayacağım inşallah" dedi.

'Zor bir karar' vereceğini ifade eden Batuhan bir isim söylemek durumunda kaldı. Batuhan, "Kendisini gerçekten çok seviyorum ama ne yazık ki Hayrettin ağabey" diyorum dedi. Hayrettin böylelikle üçüncü aday oldu.

Üçüncü aday olan Hayrettin, "Batuhan'ın kararına saygı duyuyorum. Potadayız" dedi.

Acun Ilıcalı adayı veda eden ismi açıkladı. Hayallerine veda eden isim Hayrettin oldu. Arkadaşları Hayrettin'in elenmesinden dolayı gözyaşlarına boğuldu.

Murat Özarı'nın Survivor Hayrettin şiiri gündem oldu! - Resim : 2

Hayrettin'in elenmesinin ardından Survivor Ekstra yorumcusu Murat Özarı Hayrettin'e yazdığı şiiri okudu. 

Murat Özarı'nın Survivor Hayrettin şiiri gündem oldu! - Resim : 3

Özarı'nın, "Hayrettin, Hayrettin, bize neler ettin" diye başladığı şiir, seyirciyi güldürdü.