Her yerde İlk kural saygı diyordu! Survivor Poyraz'ın hakaret içerikli paylaşımları sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Yarışlardan sonra sevincini "ilk kural saygı" diyerek yaşayan Survivor Yiğit Poyraz'ın hakaret içerikli ve çirkin el işaretli skandal paylaşımı gündem oldu. Acun Ilıcalı, adeta küplere bindi. Peki Survivor Poyraz, MasterChef Uğur'un kaderini mi yaşayacak? İşte tüm detaylar...

Her yerde İlk kural saygı diyordu! Survivor Poyraz'ın hakaret içerikli paylaşımları sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021 TV8 ekranlarına damga vurmaya devam ediyor. 

Son olarak Survivor Çağrı'nın sunucu Murat Ceylan'ın üzerine yürümesinin ardından yaşanan olaylar Acun Ilıcalı'yı çileden çıkarmıştı. Şimdi de gönüllüler takımının en başarılı yarışmacılarından Survivor Yiğit Poyraz'ın hakaret içerikli ve çirkin el işaretli skandal paylaşımı gündem oldu. Ilıcalı, adeta küplere bindi.

Hakaret içerikli paylaşımları nedeniyle MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur'dan sonra şimdi yarışmaya katılmadan önceki paylaşımları nedeniyle Poyraz'ın diskalifiye edildiği iddiaları ortaya atıldı.

Masterchef yarışmasında bulunan Uğur Deniz isimli yarışmacıda sosyal medya hesabı üzerinden hakaret içerikli paylaşım yapmış ve bu duruma Acun Ilıcalı el atmıştı.

Masterchef Uğur’un kaderini bu kere de Survivor Poyraz’ın yaşaması ise büyük bir şok etkisi yarattı. Gönüllüler takımının en iddialı yarışmacısı olarak konuşulan Poyraz'ın bu paylaşımı  kafalarda soru işareti oluşturdu. Kazandığı yarışlardan sonra sevincini "İlk kural saygı" diyerek yaşayan Poyraz'ın skandal içerikli paylaşımından sonra diskalifiye edileceği öne sürüldü.

İşte Survivor Poyraz'ın hakaret ve çirkin işaretli o paylaşımları...

Survivor yarışmasına katılmadan önce yapmış olduğu bir paylaşımda “b**tan” demesi ise sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Her yerde İlk kural saygı diyordu! Survivor Poyraz'ın hakaret içerikli paylaşımları sosyal medyayı ayağa kaldırdı - Resim : 4

Bunun üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı Acun Ilıcalı tarafından, Poyraz'ın yarışmadan diskalifiye edeceğini iddia etti.

 

Her yerde İlk kural saygı diyordu! Survivor Poyraz'ın hakaret içerikli paylaşımları sosyal medyayı ayağa kaldırdı - Resim : 6

Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlardan biri ise çirkin el işareti olmuştu. Takipçilerini ikiye bölen bu paylaşım ise kimi için saygısızlık olarak algılandı.