Hayrettin'den şoke eden baskın! Survivor İlayda'nın arkadaşlarıyla buluştu

Survivor 2021'den elenmesi takım arkadaşlarını gözyaşlarına boğan Hayrettin, İlayda'nın arkadaşları Dilşah ve Çağla ile buluştu. İşte ayrıntılar...

Hayrettin'den şoke eden baskın! Survivor İlayda'nın arkadaşlarıyla buluştu

Seyirciyi TV8 ekranlarına bağlayan efsane yarışma Survivor 2021 macerasına veda eden 37 yaşındaki Hayrettin, yarışmadaki tavırlarıyla seyircinin gönlüne taht kurmuştu.

Adadan gözyaşlarıyla ayrılan esprili yarışmacı Hayrettin Karaoğuz, günlük hayatına hızlı bir şekilde dönüş yaptı. Survivor ünlüler takımında yarışan takım arkadaşı İlayda'nın dostlarıyla buluşan Hayrettin, sosyal medyaya damga vurdu.

Kazandıkları bir iletişim ödülünde İlayda'nın arkadaşlarını göre Hayrettin, "Yrışmadan çıkınca tek görüşeceğim kişi İlayda olacak" açıklamasıyla izleyenleri güldürmüştü. Sözünü tutan Hayrettin yarışmanın ardından İlayda'nın arkadaşları Çağla ve Dilşah'la buluştu.

İlayda'nın hakkında bilgi alan Hayrettin, yaptığı esprilerle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Hayrettin'den şoke eden baskın! Survivor İlayda'nın arkadaşlarıyla buluştu - Resim : 2

Yıllardır gerçekleştirdiği öğrenci evi baskınlarıyla adından bahsettiren Hayrettin yeni ziyaretini ise İlayda'nın arkadaşlarına yaptı.

Hayrettin Youtube hesabından yaptığı paylaşımında, "Uzun aradan sonra yeni bir öğrenci evi baskını ile karşınızdayım. Hem de ne öğrenci evi :) Survivor'dan arkadaşım İlayda'nın arkadaşlarını sanırım bir çoğunuz tanıyorsunuz. Ödül oyunu kazandığımızda onları tanımıştık. Programda söylediğim gibi arkadaşlarımı, İlayda'nın arkadaşları ile değiştirmek için evlerine gittim ve çok keyifli vakit geçirdim. Umarım siz de izlerken çok eğlenirsiniz" notunu düştü.