Survivor Çağrı'nın acılarla dolu hikayesi Türkiye'yi ağlattı: Annemi kanser ettim

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Tv8 Survivor 2021'in ünlüler takımı yarışmacısı Çağrı Atakan, ailesinin hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Survivor Çağrı'nın acılarla dolu hikayesi Türkiye'yi ağlattı: Annemi kanser ettim

Survivor Türkiye'de ödül oyunu öncesinde ünlüler takımında duygusal anlar yaşandı. Çağrı, ailesinin hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu. O duygusal anlar ise Türkiye'yi ağlattı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'in başarılı yarışmacısı Çağrı, hayat hikayesiyle derinden etkiledi.

Babasını kaybettiğini söyleyen Çağrı, annesinin ise kanser olduğunu açıkladı. Her zaman babası gibi olmak istediğini söyleyen Çağrı Atakan, annesiyle parasız kaldıkları günleri gözyaşlarıyla anlattı.

"Annemi ben kanser ettim"

 "Güzel bir çocukluk yaşadım. Ancak babamı erken yaşta hastalıktan kaybettik, annem ise hayatta. Annem beni mutlu edebilmek ve okutmak için her şeyini verdi. Ama ben o yolu seçmedim okuyamadım yani. Hazıra dağ dayanmıyor, para bitti. Etrafımızdaki insanlar da akrabalar da gitti. Bazı akrabalar anneme para verirken ezdi. Bunun da sorumlusu benim. Annem kanser oldu. Onu da benim kanser ettiğimi düşünüyorum"" sözleriyle gözyaşlarını tutamadı.