Yarışmadan elendi ama hala gündem! Tüm takım arkadaşlarına isyan etti

Ünlüler ve Gönüllüler konseptiyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Son elenen yarışmacı Hayrettin, elenmesine rağmen gündem olmaya devam ediyor. O isim Hayrettin için arkadaşlarına sitem etti.

Yarışmadan elendi ama hala gündem! Tüm takım arkadaşlarına isyan etti

Survivor’da son olarak elenen yarışmacı Hayrettin gündem olmaya devam ediyor. Hayrettin’in elenmesi takım izleyenlerde şaşkınlık yaratırken takım arkadaşları arasında da kaos yarattı.

Barış Özbek ise takım arkadaşlarına Hayrettin’in elenmesinden dolayı sitem dolu sözler sarf etti.

Takım arkadaşının elenmesi sonrasında duygusal anlar yaşayan Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek adaya veda eden ismin gönderilmesinin çok yanlış olduğunu söyledi.

Eski futbolcu Barış Özbek Hayrettin’in elenmesinin ardından röportajda, “Hayrettin’in takıma önemli faydaları vardı. Biz onunla birleşmeye gidecektik. Hayrettin’le hedefimiz buydu. Onun çok temiz bir kalbi vardı ve adaya veda eden isim o olmamalıydı. Takımdaki rolü çok büyüktü!” sözlerini dile getirdi.

Hayrettin’den bahsederken gözyaşlarına engel olamayan Survivor Barış, “Burada herkes yaşam mücadelesi veriyor. Hayrettin’de Survivor için önemli bir isimdi. Eğer yemek yapılacaksa Hayrettin odun toplamaya gidiyordu. Çoğu odun toplamıyordu. Hayrettin’in yancı olduğunu düşünmesin kimse. Ama burada çok yancı ve güçlü insanların sırtına yaslanan kişiler var!” ifadelerine yer verdi.