Çağrı diskalifiye edildi mi? Acun ılıcalı'dan zehir zemberek sözler! İşte Çağrı'nın cezası!

Survivor'da sunucu Murat Ceylan'ın üzerine yürüyen Çağrı'nın akıbeti belli oldu. Acil Durum Konseyi'nde konuşan Acun Ilıcalı'dan Çağrı'ya zehir zemberek sözler geldi. Acun Ilıcalı "Yarışmayı bırakırsan mutlu olurum" dedi. Çağrı'ya uygulanacak yaptırımı da açıkladı.

Çağrı diskalifiye edildi mi? Acun ılıcalı'dan zehir zemberek sözler! İşte Çağrı'nın cezası!

Survivor 2021'de kavga esnasında sunucu Murat Ceylan'ın araya girmesiyle Murat Ceylan'ın üzerine yürüyerek 'Sanane' şeklinde tepki veren Çağrı'nın cezası belli oldu. 

Acil Durum Konseyi'nde konuşan Acun Ilıcalı'dan Çağrı'ya zehir zemberek sözler geldi. Acun Ilıca'lı, Çağrı'yı diskalifiye etmedi. Ancak Diskalifiye etmekten beter etti. Acun Ilıcalı, Çağrı'nın yaptığı hareketinden dolayı uygulanacak yaptırımı açıklarken. "Yarışmayı bırakırsan mutlu olurum" dedi. Çağrı'nın gözleri doldu.

Acun Ilıcalı'nın Çağrı'ya söylediği sözler şöyle;

- Bir çok yarışmacıyı daha önce defalarca uyarmıştım. Sonucunda diskalifiye edilenler de oldu.

- Ben görüntüleri tekrar tekrar defalarca izledim. Senin burda bir sebep sunacağını da düşünmüyorum.

- Ayrıca burda bizi temsil eden birine böyle bir şeyin yapılmasını da uygun görmüyorum

- Sana yapıcamız yaptırımı söylüyorum. Bizim bu konuyla ilgili kararımız şöyle; Sen bundan sonraki 5 ödülden yararlanmayacaksın. 

- Bu beş ödülden yararlanmamak Survivor şartlarında çok çok zor bir durum.

- Herkesin kaldırabileceği bir durum da değil. Kafan da şunu da değerlendirmeni istiyorum.

- Ben bu sebepten seni yarışmadan elemem. Ama şuanda "Yarışmayı bırakıyorum" dersen de mutlu olurum.

- Bizim ekibimizden bizi temsil eden birine söz söylenmeisni ben asla kabul etmiyorum.

- Biz burada yarışmacılara destek ve moral vermekten başka hiç birşey yapmadık. Murat'ın niyeti de orda çok belli. Ben arkadaşıma yapılan bu hareketi asla kabul etmiyorum.

- 5 ödülden yararlanamayacaksın. Son derece zor durum. Ben dayanırım mücadeleme devam edeceğim diyorsan o hakkın var.

Çağrı ise Acun'un sözleri karşısında gözyaşlarını tutamadı ve "Bunun cevabını sonra versem olur mu Acun abi? Yani bunun cevabını bir sonraki konseyde söylesem olur mu? Bir hafta süre verirseniz sevinirim" dedi.

Acun Ilıcalı ise "Sorun yok. Kusura bakma burası kimsenin çiftliği değil. Ona, buna, şuna posta koyamazsın. Sen bir hafta düşün bir hafta sonra bize kararını bildir" diyerek tepkisini gösterdi.  

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından oylamaya sundu

Tüm yaşananlardan sonra Acun ılıcalı sosyal medya hesabından Çağrı'nın diskalifiye edilmesini sosyal medya hesabı üzerinden oylamaya sundu.

Acun Ilıcalı, Konseyde son sözünü söylemiş ve kararı çağrıya bırakmıştı. Çağrı'nın diskalifiye edilmesini gelen oylara göre mi belirleneceği merak konusu oldu. 

Çağrı diskalifiye edildi mi? Acun ılıcalı'dan zehir zemberek sözler! İşte Çağrı'nın cezası! - Resim : 1

Yapılan oylamada Çağrı'nın yüzde 57 oranında diskalifiye edilmesi istenirken, yarışmada kalmasını isteyenlerin oranı yüzde 43 oldu.