Survivor 2022'de bomba gelişme! Acun son sözlerini söyledi! Diskalifiye ediliyor! Merve Aydın çığlıklar içinde ağladı

Survivor'da büyük final yaklaşırken bomba bir gelişme yaşandı. Final yaklaşırken finale gitmek isteyen yarışmacılar varını yoğunu ortaya koydular. Survivor son bölümde ise milyonlara neredeyse kalp krizi geçirten bir kaza yaşandı. Ardından ise Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Acun 'Bitti' dedi.

Survivor 2022'de bomba gelişme! Acun son sözlerini söyledi! Diskalifiye ediliyor! Merve Aydın çığlıklar içinde ağladı

Survivor son bölümde hem milyonlar hem de yarışmacılar herkes gözyaşlarına boğuldu. Milli Koşucu Merve Aydın'n gelen kahreden haber herkesi üzdü. Acun Ilıcalı ise Merve Aydın ile ilgili son sözlerini söyledi. 'Bitti' diyerek duyurdu. Survivor Merve Aydın'dan kahreden haber geldi. Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Buraya kadarmış...

Survivor 2022'den milyonları yasa boğan haber geldi. Diskalifiye bombası da finale doğru giderken patlamış oldu. Televizyon tarihinin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Survivor'da kan, ter, gözyaşı, dedikodu hiç bir zaman bitmedi. Kırmızı ve Mavi takımın finale giden yoldaki zorlukları da her geçen gün daha da arttı ve daha da önem kazandı. 3 Mayıs'da adaya veda eden ismin açıklanması sonrasında herkes şok geçirmişti. Ancak bu şoktan daha da büyük bir şok yaşandı. Eleme heyecanını üzerinden atamayan yarışmacılar ise bu kez de diskalifiye bombası ile karşı karşıya kaldılar. Peki neler oluyor?

Kahreden haber ise favori yarışmacı olan Merve Aydın'dan geldi. 'Bitti' diyen ve ne var ne yok herşeyi ortaya döken Acun Ilıcalı resmen açıkladı. Peki Merve Aydın'a ne oldu?Milli Koşucu neden diskalifiye oldu? Survivor'ın yeni bölümü olan 5 Mayıs 222 Perşembe akşamı için yayınlanan fragmanda Milli koşucu Merve Aydın'ın başına gelenler milyonlara kalp krizi geçirtti. Fragmanın sonuda doğru ise Acun Ilıcalı acı ve kahreden haberi verdi. Hem yarışmacılar hem de izleyiciler gözyaşlarına boğduldu. Herkesin aklı Merve'de kalırken Merve Aydın diskalifiye mi oldu? İşte kritik sorunun yanıtı. 

Ocak ayında start alan Survivor 2022 All Star'da mücadele her geçen gün daha da zorlaştı. Bunun yanı sıra yarışmacıların hayatları adada yaşanan duygusal ilişkiler yarışmayı her daim ilk sırada tutmayı başarırken ek olarak ilgi çekici hale de getirdi. Final bölümüne yaklaşırken karanlık adanın da oyuna dahil edilmesi oyuncuların psikolojisini iyiden iyiye bozdu. 

Ancak tüm bunların yanı sıra kötü ve üzücü haber Merve Aydın'dan geldi. Survivor 2022 All Star 5 Mayıs 2022 yeni bölüm fragmanında Merve Aydın'ın sakatlandığı ve çığlıklar içerisinde inlediği ortaya çıktı. Sakatlık aynı zamanda Merve Aydın'ın da sonu oldu. Çığlıklar içinde acıyla inleyen Merve Aydın için yarışmacılar da gözyaşlarını tutamazkken Acun Ilıcalı ise Merve Aydın için son kararını vermiş oldu. 

Parkur esnasında felaketi yaşayan Milli Koşucu Merve Aydın 96. yeni bölümde bacağından sakatlandı. "Bitti" deyip gözyaşlarına boğuldu. Acun Ilıcalı'nın ise yarışma sonrası konseyde sarf ettiği sözler ise damga vurdu. Çünkü konsey acil koduyla toplandı. Milyonların üzüldüğü yarışmacıların ise gözyaşlarına boğulduğu sırada Acun Ilıcalı'nın söylediği sözler ise dikkatleri çekti. 

"Zorlandığım bir konseydeyiz"

Acun Ilıcalı sözlerine, "Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konseydeyiz" diyerek başladı. Ünlü tv yapımcısı aynı zamanda Survivor 2022'nin sunucusu olan Acun Ilıcalı'nın bu sözleri çok kötü sakatlanan Merve Aydın'ın diskalifiye edileceğinin önünü açtı. Kesin karar ise bu akşam yayınlanacakj Surviviro All Star 2022 yeni bölümünde ortaya çıkmış olacak.