Survivor’da Dora skandalı bitmiyor! Diskalifiye edildi ama seyircinin gözünde…

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği ve sunuculuğunu Murat Ceylan ile yaptığı Survivor'da Dora skandallarına skandal ekledi! Acun Ilıcalı'nın da sert uyarlılarda bulunduğu Suvivor Dora seyircinin gözünde resmen diskalifiye edildi.

Survivor’da Dora skandalı bitmiyor! Diskalifiye edildi ama seyircinin gözünde…

Şüphesiz en sevilen ve en çok izlenen yarışma programlarının başında gelen Survivor’da Dora skandallarına skandal eklemeye devam ediyor. Son yaptığı hareketle de seyircinin gözünde diskalifiye edildi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Survivor’da eleme olmayan haftaya ödüller damga vurdu. Özellikle iletişim ödüllerinde muazzam performans sergileyen iki takım arasında kazanan mavi takım olmuştu.

Mavi takım sevinç gösterilerini o kadar abarttı ki Acun Ilıcalı’dan uyarı aldılar.  

Dora ise İsmail ve Kırmızı takıma yaptığı hareketle izleyicilerden diskalifiye kararı aldı bile.

Survivor’da Dora skandalı bitmiyor! Diskalifiye edildi ama seyircinin gözünde… - Resim : 1

Dora yaptığı son hamleyle resme şok etkisi yarattı. Dora iletişim oyunu kazanmak isteyen takıma büyü yapıyormuş gibi hareketler yaparak izleyenleri çileden çıkardı.

Direk diskalifiye edilmesine dair çok sayıda yorum yapıldı.

Acun Ilıcalı’dan da sert uyarı alan Dora için Acun Ilıcalı “Ben bir yerden sonra insanlara laf anlatmayı bırakıyorum. Sende o insanlardan birisin. Ne desem bir cevabın var. Asla suçunu kabul etmiyorsun”  yorumunu yaptı.