Survivor'da erken elenen Mert Öcal'ın annesini görenler ağzı açık kaldı! Oğlundan da ünlü çıktı! İlk kez göreceksiniz

Survivor yarışmasının şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden bir olan Mert Öcal'ın elenmesi hüzün yaratmıştı. Sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devamn eden Mert Öcal ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Survivor'da erken elenen Mert Öcal'ın annesini görenler ağzı açık kaldı! Oğlundan da ünlü çıktı! İlk kez göreceksiniz

Mert Öcal'ın annesini görenler ağzı açıkta kaldı. Hem genç olan hem de ünlü bir isme benzetilen Mert Öcal'ın annesini görenler yok artık dedi. İşte güzelliğiyle büyüleyen Survivor Mert Öcal'ın annesinyle ilgili bilmedikleriniz...

Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Acun Medya'nın yapımcılığıyla yılllardır ekranlara gelen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Survivor yarışmas zorlu parkurları ve birbirinden ilginç yarışmacıolarıyla ekranların tozunu attırıyor. Bu başarısının karşılığını reytinglerde aldığı birincilikle de süsleyen Survivor yarışmasının birbirinden başarılı yarışmacıları da ilgi çekiyor. 

Survivor All Star 2022'nin şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mert Öcal ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Annesini ilk kez görenlerin ağzı açıkta kaldı. Mert Öcal'ın ada macerası bilindiği üzere kısa sürmüştü. Ancak bu kısa sürede kendinden söz ettirmeyi başardı.

Sevgililer Günü'n'de aşk!

Neredeyse her bölümü olay yaratan Survivor'da Mert Öcal'ın da olaylı bir anı yaşanmıştı. Mert Öcal 14 Şubat Sevgililer Günü'nde adada diğer takımın başarılı yarışmacısı olan Sude Burcu ile aşk yaşamış hatta o gün tüm halkın önünde televizyında yayınlanan bölümde Sude Burcu'ya çiçek hediyesinde bulunmuştu. Bu durum Nisa ile çok yakın arkadaş olan Sude Burcu ile aralarının açılmasına neden olmuş, öyle ki Nisa'nın MErt Öcal'a aşık olduğu dedikoduları tüm magazin basınında yer almıştı. 

Survivor'da erken elenen Mert Öcal'ın annesini görenler ağzı açık kaldı! Oğlundan da ünlü çıktı! İlk kez göreceksiniz - Resim : 1

Her ne olursa olsun tepkilere bakmadan ada aşkını sürüdüren Mert Öcal ile Sude Burcu daha sonra aşklarını sessiz sedasız yaşamaya devam etmişti. Mert Öcal'ın elenmesiyla Sude Burcu çok üzülmüş ve göz yaşlarını tutamamıştı. Mert Öcal'ın elenmesi ise Survivor'da sürpriz ve hayal kırıklığı olarak karşılanmıştı. Şu günlerde evde ailesi ile zaman geçirmeye devam eden yer yer sosyal paylaşımlarını yapan ve sosyal medyasını diğer bir çok ünlü gibi faal olarak kullanan Mert Öcal'ın annesinin paylaşımı ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Survivor Mert Öcal annesini paylaştı, Dup duru güzelliğiyle ağzılar açık kaldı

Geçtiğimiz günlerde anneler günü vesilesiyle sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan bir çok ünlü gibi Survivor Mert Öcal da annesiyle bir paylaşım yaptı. Abisi, annesi ve kendisiyle birlikte kameralara poz veren ve verdiği pozu da ‘’Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun’’ notunu ekledi. Milyonlarca beğeni yağdı. 

Asıl şaşkınlık ise annesini ilk kez görenlerde oldu. Bu paylaşımdan sonra Survivor Mert Öcal'ın annesi gündeme bomba gibi oturdu. 

Seda Sayana benzettiler ama...

Sosyal medyayı ekranlarda da olduğu gibi çok aktif kullanan Mert Öcal'ın Annesinin güzelliği sosyal medyayı adeta salladı. Öyle yorumlar geldi ki, annesini Seda Sayan benzeten dahi oldu. Ancak bazı sosyal medya kesimi ise Seda Sayan'dan daha da güzel olduğu yorumlarını yaptı.

Survivor'da erken elenen Mert Öcal'ın annesini görenler ağzı açık kaldı! Oğlundan da ünlü çıktı! İlk kez göreceksiniz - Resim : 2

Kullanıcılar, Mert Öcal’ın annesinin çok güzel olduğunu ifade ederken Seda Sayan’a olan benzerliği konusunda şaşırıp kaldıklarını belirttiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Mert Öcal’ın annesiyle olan yeni gönderilerini dört gözle bekleniyor.