Batuhan'dan kavga çıkartacak sözler! "Pata küte girişmem lazım. Acımam..."

Acun Medya tarafından tv8'e yayınlanan Survivor yarışmasında Batuhan Karacakaya'nın sözleri damga vurdu "Mavi takıma pata küte girişmem lazım" diyen Karacakaya bundan sonra acımayacağını da söyledi.

Batuhan'dan kavga çıkartacak sözler! "Pata küte girişmem lazım. Acımam..."

Acun Medya’nın telifini elinde bulundurduğu yarışma programı olan Survivor’ın her bölümünde yeni bir heyecan yaşanıyor.

Yarışmada zaten çok konuşulan Batuhan Karacakaya bu sefer de açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Batuhan’ın sözlerini duyan izleyiciler de söyledikleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Survivor da son viraja girildi. Bunu yarışmacı Batuhan da söyledi. Yarışmanın son diliminde is heyecan hep doruklarda. Gerek yarışma, gerek yarışmacılar arasındaki tansiyon sürekli artıyor.

Son olarak ise adı sürekli aşk dedikodularıyla çalkalanan Batuhan Karacakaya’nın mavi takım için yapmış olduğu açıklamalar damga vurdu.

“Umrumda değil”

Batuhan Karacakaya “Ödülü bir duyayım Mavi takıma artık hiçbir şey bırakmam. Ben size bir şey söyleyeyim, Survivor’un son dönemine geldik. Villalarda kalıp duruyoruz artık. Ben acımam bundan sonra, Mavi takıma pata küte girişmem lazım. Ödül küçükmüş büyükmüş umurumda değil” sözleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Batuhan'dan kavga çıkartacak sözler! "Pata küte girişmem lazım. Acımam..." - Resim : 2

Bu açıklamalar karşısında Mavi Takım’ın neler söyleyeceği ya da yeni bir kavganın çıkacağı mı merak konusu oldu.