Batuhan Karacakaya her şeyi inkar etmişti, ancak tek görüntü yetti... Survivor finalinde ortaya çıkan bu görüntü bomba etkisi yarattı

Survivor finalinde elenen ve yarışmayı 3'üncü olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya ile ilgili çok konuşulacak bomba bir görüntü ortaya çıktı. İddiaları inkar eden Batuhan Karacakaya'nın bu görüntü üzerine ne söyleyeceği merak konusu oldu.

Batuhan Karacakaya her şeyi inkar etmişti, ancak tek görüntü yetti... Survivor finalinde ortaya çıkan bu görüntü bomba etkisi yarattı

Acun Ilıcalı'nın yapımını üstlendiği Survivor fenal yaptı. Survivor bitti ancak ne tartışmalar ne kavgalar ne de söylentiler bir türlü son bulmadı. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu Survivor'da haksız şampiyonluk olarak algılansa da Acun Ilıcalı çıktığı canlı yayında yaptığı açıklamalar ve noter tasdikli oylama sonuçlarını açıklaması Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğunu tescilledi.

Survivor'da Batuhan Karacakaya'nın Aleyna Kalaycıoğlu ile ilgili yaşadığı aşk iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

İkili arasındaki aşk iddiaları sonrası Batuhan Karacakaya yarışmada bir açıklama yapmış ve şu sözleri söylemişti; "Ben buraya aşk yaşamaya gelmedim. Daha önce zaten bir kere dilim yandı. Burada herkes benim bacım. Benim buradaki tek sevgilim kupa. Ben buraya şampiyon olmaya geldim ve şampiyonluğa odaklandım" 

Batuhan Karacakaya bu sözleri söyleyerek aşk iddialarını sonlamıştı ancak Survivor finalinde sosyal medyada yayınlanan bir görüntü Batuhan Karacakaya'nın farklı biri isimle yaşadığı iddia edildiği Survivor aşkını ortaya çıkarda. Bir yılı aşkındır o isimle aşk yaşadığını ortaya iddia edildi. 

Survivor'da 3'üncü olan Batuhan Karacakaya finale çıkan yarışmacılar açıklandığında Batuhan Karacakaya için gözyaşlarını döken bir yarışmacı vardı. Finale Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıççı'nın çıktığı ve Batuhan Karacakaya'nın elendiği belli olduğu an Aleyna Çalışkan'ının gözyaşları sosyal medyada gündem oldu.

Batuhan Karacakaya her şeyi inkar etmişti, ancak tek görüntü yetti... Survivor finalinde ortaya çıkan bu görüntü bomba etkisi yarattı - Resim : 2
Aleyna Çalışkan'ın Batuhan Karacakaya elendiğinde döktüğü gözyaşları

 

Her ne kadar inkar etse de hüngür hüngür ağlayan Aleyna çalışkan'ın bu görüntüsü Batuhan Karacakaya ile uzun zamandır aşk yaşadığı iddialarını gündeme getirdi.

Batuhan Karacakaya' cephesinde bu iddialar ile ilgili sessizlik hakim. Batuhah Karakaya'nın yapacağı açaklama ise merak konusu oldu. 

Batuhan Karacakaya her şeyi inkar etmişti, ancak tek görüntü yetti... Survivor finalinde ortaya çıkan bu görüntü bomba etkisi yarattı - Resim : 3
Aleyna Çalışkan - Batuhan Karacakaya