Acun Ilıcalı’nın karşısında büyük kavga! Herkes şok geçirdi

Acun Medya'nın telif haklarını elinde bulundurduğu yarışma programı Survivor'da Merve, Dora ve Aleyna Kalaycıoğlu Acun Ilıcalı karşısında birbirlerini grdiler. Yarışmacıların birbirlerine sarf ettiği sözler hem diğer yarışmacılar hem de izleyicilerin şok geçirmesine sebep oldu.

Acun Ilıcalı’nın karşısında büyük kavga! Herkes şok geçirdi

Her bölümü ayrı bir olay olan Survivor’da yine bir gerilim yaşandı. Kavga bu sefer Acun Ilıcalı’nın önünde gerçekleşti.

Bir ismin daha adaya veda edeceği bu hafta Survivor’da her zaman olduğu gibi yine sinirler gerildi. Bu sefer gerilim tam da Acun Ilıcalı’nın önünde yaiandı.

Dokunulmazlık oyununda Mavi takım Kırmızı takıma fark atarak tarihe geçti. Mavi takım 10 oyunu kazanırken, kırmızı takım ise yalnızca 1 oyunu kazanabildi.

Aleyna Kalaycıoğlu ve Dora bilindiği üzere önceden aynı takımdaydı. Fakat ayrı düşen iki yarışmacı yarışmada birbirine girdi.

Acun Ilıcalı’nın karşısında büyük kavga! Herkes şok geçirdi - Resim : 1

Aleyna Kalaycıoğlu, “Dora’nın yanında dura dura kanından bir şeyler almış demek ki, önceden Ünlüler takımında çok konuşmuyordu, sessizdi ama artık öyle değil. Her seremonide bizim takıma birkaç laf ediyor” ifadelerini kullanarak kavganın fitilini ateşleyen sözler sarf etti.

Bunun üzerine Dora ve Merve Acun Ilıcalı’dan söz hakkı istedi.

“Ne diyorsun cidden anlamıyorum”

Konuyla ilgili Dora; “Ben artık seni duymuyorum bile. Ne diyorsun cidden anlamıyorum. Benim aileme ve kanıma da laf etme yani. Bu gerçekten artık can sıkıcı bir hal aldı” sözlerini dile getirdi.

Merve ise konu hakkında; “Ben burada başka birinin sözleriyle devam edecek biri değilim” açıklamasını yaptı.

“Karakteri bomboş!”

Tartışmaların devamında ise Dora ile Aleyna birbirlerine girdiler.

Aleyna Kalaycıoğlu, “Dora alakasız olduğu her şeye girmek her şeye burnunu sokmak istiyor. Ben o takımdayken çok fazla diyorum “İnsanı çıldırtıyor, şah damarına basıyor” diyordum ama Dora karakteri bomboş” sözlerini dile getirdi.

Acun Ilıcalı’nın karşısında büyük kavga! Herkes şok geçirdi - Resim : 2

“Görmek istediğim karakter bile değilsin”

Dora’ya ise “Sen benim görmek istediğim bir karakter bile değilsin! Asla yani gerçekten” sözlerini dile getirdi. Ayşe ise bu sözleri söylerken ağız hareketi yaparak şok etkisi yarattı.