Ada Masalı 19. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle

Ada Masalı 19. Bölümü Star Tv ekranlarında yayınlandı. Ada Masalı son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. "Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle" ya da "Ada Masalı 26 Ekim 2021 yeni bölüm izle" gibi aramalar yapılıyor. İşte, 26 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Ada Masalı 19. Bölüm…

Ada Masalı 19. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle

Ada Masalı dizisinin 19. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Birçok dizisever "Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle" ya da "Ada Masalı 26 Ekim 2021 yeni bölüm izle" şeklinde aramalar yapmaya başladı.

Ada Masalı 19. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle - Resim : 1

Ada Masalı 19. bölümde; Poyraz, adaya dönmeden önce Haziran’a son bir iyilik yapmak ister: onun İzmir’deki hayatını güzelleştirmek. Bunun için Kutay ile gizli bir anlaşma yapmak zorunda bile kalacaktır. Alper ve Melisa, kız isteme törenini bir gün erkene alırlar.

Ada Masalı 19. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle - Resim : 2

Bunu yapmalarındaki amaç Poyraz ve Haziran’ın barışmasını sağlamaktır. Daha önceki denemeleri başarısızlıkla sonuçlanan Alper ve Melisa bu sefer iki aşığı kavuşturabilecek midir? Adada ise büyük bir panik havası hakimdir. Ayten’in eski kocası Sinan herkesin korkulu rüyası olmuştur.

Ada Masalı 19. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle - Resim : 3

Adada azılı bir suçlu olması, insanları birbirine daha çok yaklaştırır. Poyraz ve Haziran’ı adada büyük bir tehlike beklemektedir. Poyraz, hayatının en büyük sınavı ile karşı karşıya gelecektir. Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle. İşte İşte Ada Masalı dizisinin 19. bölüm tek parça linki…

Ada Masalı 18. Bölümde ne oldu?

Ada Masalı 18. Bölümde; Kırlangıç Adası artık Haziran'sızdır…. Poyraz artık Haziran'sızdır… Haziran hayatında yepyeni bir sayfa açmaya karar verir. Poyraz'sız bir hayata dayanmaya çalışır. Poyraz da onun gidişini olgunlukla karşılıyor gibidir. Haziran için en iyisi olmuştur, Poyraz da bunu kabullenir.

Ada Masalı 19. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle - Resim : 5

Ancak kendine ve diğerlerine söylediği bu yalanı devam ettirmek hiç de o kadar kolay olmaz. Bütün bunlar olurken Sandal Ağacı Oteli’nin aldığı bir ödül, Haziran ve Poyraz’ın yollarının kesişmesine vesile olur. Kırlangıç Adası’nda başlayıp büyüyen Haziran ve Poyraz aşkı şimdi de İzmir’in çok sesli, çok ışıklı, çok hareketli sokaklarına taşınır.

Ada Masalı 19. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle - Resim : 6

Ada Masalı 19. Bölüm izle

Ada Masalı 19. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link. 

Ada Masalı dizisinin konusu nedir?

Ada Masalı dizisinin konusu şöyledir: Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo'daki pozisyon için patronu Doygun'la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronuna bir konuda yardım etmesi gerekecektir: Kırlangıç Adası'na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada'nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmalıdır. Haziran, bahsedilen araziye gittiğinde Poyraz'la tanışır.

Ada Masalı 19. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle - Resim : 8

Poyraz onu turist kafilesiyle beraber fabrikadan atmaya çalışır. Daha ilk andan birbirlerine gıcık olurlar. Bu sırada Haziran patronun ihtiyacı olan bilgiye ulaşır. Çok sevdiği İstanbul'a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşır.

Ada Masalı 19. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle - Resim : 9

Vapuru da kaçırınca mecburen Ada'da kalırlar. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz'a bir teklifle gider.

Ada Masalı 19. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm tek parça canlı izle - Resim : 10

Ada Masalı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Ayça Ayşin Turan (Haziran)
  • Alp Navruz (Poyraz)
  • İpek Tenolcay (Zeynep)
  • Nihan Büyükağaç (Selma)
  • Bülent Çolak (Görkem)
  • Cem Anıl Kenar (Hakan)
  • Beril Pozam (İdil)
  • Özge Demirtel (Biricik)
  • Rami Narin (Alper)
  • Eylül Ersöz (Nehir)
  • Bedia Ener (Aliye)
  • Mesut Özkeçeci (Doygun)
  • Merve Nur Bengi (Melisa)
  • Fatih Yücebağ (Sadık)
  • Bensu Begoviç (Duygu)
  • Eren Devrim (Mert)
  • Mustafa Aran (Burak)