Ada Masalı 15. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle

Ada Masalı dizisi son bölümü Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı dizisi yeni bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 28 Eylül tarihinde yayınlanan Ada Masalı 15. Bölüm..

Ada Masalı 15. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle

Büyük bir heyecanla beklenilen Ada Masalı dizisi yeni bölümü yayınlandı. 28 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Ada Masalı dizisi 15. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’ın paylaştığı Ada Masalı dizisi yeni bölümde: Haziran kendisi kadar acı çekmediğini düşündüğü Poyraz’ın fabrikayı da satışa çıkardığını öğrenince iyice sinir olur.

Ada Masalı 15. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 1

Poyraz, Haziran ile bütün bağlarından kurtulmaya çalışıyor gibidir. Ada Masalı dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyenler Ada Masalı 15.bölüm izleyebilecekleri linki merak ediyor.  İşte Ada Masalı son bölüm tek parça linki…

Ada Masalı 15. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 2

Ada Masalı 14. bölüm ne olmuştu?

Ada Masalı 14.bölümde: Haziran ve Poyraz’ın aşkları bu kez büyük bir sınavın eşiğindedir. Zeynep ve Aliye’nin bu aşkın karşısında daha da şiddetle durmaları işleri zorlaştırmaktadır. Haziran, bu aşk yüzünden Poyraz’ın babaannesiyle arasının bozulmasını istemez, Poyraz da Haziran’ın annesiyle bağlarını koparmasını istemez. Bu sebeple Poyraz, Zeynep’in, Haziran da Aliye’nin kalbini kazanmalıdır.

Ada Masalı 15. Bölüm izle

Ada Masalı 15. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Ada Masalı 15. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 4

Ada Masalı dizisi konusu nedir?

Ada Masalı dizisi konusu Haziran ve Poyraz’ın yollarının kesişmesidir. Haziran, hayal ettiği Tokyo'daki pozisyon için patronuyla konuşur. Ancak isteğinin gerçekleşmesi için patronuna yardım etmesi gerekir. Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmak zorunda kalacaktır.

Arazi'ye giden Haziran, Poyraz ile tanışır. Poyraz, Haziran'ı turist kafilesiyle birlikte fabrikadan yollamaya çalışır. İyi bir şekilde tanışmayan ikili birbirine gıcık olur. Patronunun talep ettiği bilgiye ulaşan Haziran geri döner. Yolculuk esnasında uzun zamandır görmediği teyzesine rastlar.

Vapuru kaçıran Haziran, Ada'da kalmak zorundadır. Olayların hızına yetişemeyen Haziran kendini Poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulur. Yaşadıklarının sonucunda patronu tarafından oyuna getirildiğini farkına varır.

Poyraz'a zarar verdiğini anlayan Haziran, neden olduğu hatayı düzeltmek ister. Bu hatayı düzeltmek için Poyraz'a bir teklif yapmayı planlar.

Ada Masalı 15. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 5

Ada Masalı oyuncuları kimdir?

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünü paylaştığı Ada Masalı dizisi oyuncuları arasında; İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak gibi isimler yer alıyor. İşte Ada Masalı oyuncuları…

  • Ayça Ayşin Turan
  • Alp Navruz
  • İpek Tenolcay
  • Nihan Büyükağaç
  • Bülent Çolak
  • Cem Anıl Kenar
  • Beril Pozam
  • Özge Demirtel
  • Rami Narin
  • Eylül Ersöz
  • Bedia Ener