Adalet Bakanı Bozdağ'dan şehit savcı Kiraz için anma mesajı

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz İstanbul Adalet Sarayı'ndaki odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 8 yıl önce şehit edildi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kiraz ölüm yıldönümünde şehidi andı. Bakan Bzodağ, "Şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve dua ile anıyorum. Hiçbir terör saldırısı, adâleti ayakta tutan ve adâlet ile hükmeden hakim ve savcılarımızı yıldıramayacaktır. Terörle mücadelemiz son terörist bitene kadar sürecektir" dedi.

Adalet Bakanı Bozdağ'dan şehit savcı Kiraz için anma mesajı

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 8 yıl önce 46 yaşındayken şehit edildi.

Evli ve 2 çocuk babası Kiraz, 31 Mart 2015'te DHKP-C üyeleri Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol tarafından makam odasında önce rehin alındı, sonra acımasızca katledildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: "Şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve dua ile anıyorum. Hiçbir terör saldırısı, adâleti ayakta tutan ve adâlet ile hükmeden hakim ve savcılarımızı yıldıramayacaktır. Terörle mücadelemiz son terörist bitene kadar sürecektir."

 

Adalet Bakanı Bozdağ'dan şehit savcı Kiraz için anma mesajı - Resim : 1