Adalet Partisi’nden Kemal Kılıçdaroğlu’na destek

ATA İttifakı eski bileşenlerinden Adalet Partisi, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

Adalet Partisi’nden Kemal Kılıçdaroğlu’na destek

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı'nın eski bileşenlerinden olan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ortak açıklama yaptı.

"OY BİRLİĞİ İLE KILIÇDAROĞLU'NUN ŞAHSINA DESTEK KARARI ÇIKTI"

Zafer Partisi ile ATA İttifakı’nı kurduklarını belirten Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Zafer Patisi ile Ata İttifakı'nı kurmuştuk. Ata İttifakı maçın ilk yarısında görevini yaptı. Atatürk çizgisinde bir hareketti. Bunun mimarı Ümit Özdağ ve ikimizdik. İsim babası da bendim. Sinan Oğan Bey'i cumhurbaşkanı adayı olarak birlikte teklif ettik, yüzde 5'te kaldı. Partilerimiz de baraj altı kaldı. Demokrasinin devam etmesi için biz de kararımızı verdik. Kılıçdaroğlu'nun şahsına destek kararı çıktı. Bu karar oy birliği ile çıktı” dedi.

Kılıçdaroğlu ise, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim için oy kullanma çağrısı yaparak, “Gelin, oylarınızı kullanın. Türkiye'nin kaderini değiştirelim. Güzel bir Türkiye'yi hep beraber inşa edelim” ifadelerini kullandı.