Adana bu binayı konuşuyor! Saatlerce inceledi, akıl sır erdiremedi

Sosyal medyada gündem olan Adana'daki apartman görenleri şaşkına çevirdi. İki binanın üst üste koyulmasıyla bu hale gelmiş gibi duran binanın nasıl bu şekilde yapıldığı merak konusu oldu.

Adana bu binayı konuşuyor! Saatlerce inceledi, akıl sır erdiremedi

11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi, yüzyılın afeti olarak anılıyor. binlerce binanın yıkıldığı ve ağır hasar aldığı afet sonrasında on binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken, on binlerce vatandaşımız da evsiz kaldı. 

Adana bu binayı konuşuyor! Saatlerce inceledi, akıl sır erdiremedi - Resim : 1

BİNA HAVADAYDI DA DİĞER BİNA ALTINA MI GELDİ

Depremin yoğun hissedildiği Adana 'da çekilen görüntüler dikkat çekti. Bir vatandaşın çektiği görüntülerde, apartmanın üstünde sonradan konulmuş gibi duran katların olduğu görüldü. Yapı sağlamlığının ve bina güvenliğinin önemini çok net anladığımız bu günlerde göze batan bu binanın sağlamlığı ise tartışma konusu oldu. Şaşkınlık içerisinde apartmanı çeken vatandaş "3 saattir inceliyorum üstüne balonla mı koydular anlayamadım" diyerek durumu özetledi.  

"GÜN TABAĞI GİBİ..."

Sosyal medyada paylaşılan bina görüntüsüne kullanıcılardan pek çok esprili yorum geldi. Bir kullanıcı, "Gün tabağı gibi ne alaka ya ikisinin planı bile farklı" yorumunda bulundu. Başka bir kullanıcı ise o binada daha önce yaşadığını, herhangi bir sorun yaşamadığını dile getirdi. 

Adana bu binayı konuşuyor! Saatlerce inceledi, akıl sır erdiremedi - Resim : 2