Murat Sancak: Birileri futbolu karıştırıyor

TV100'de yayımlanan Var Odası programına bağlanan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda istifa eden TFF Başkanı Nihat Özdemir hakkında açıklama yapan Sancak, "Nihat Özdemir'i kaybettik" dedi.

Murat Sancak: Birileri futbolu karıştırıyor

Futbol Yorumcuları Emre Bol, Oğuz Altay, Bışar Özbey ve eski FIFA Hakemi Deniz Ateş Bitnel; Ertem Şener ile VAR Odası'nda futbol gündemini tv100'de değerlendirdi.

Programa telefon ile bağlanan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak tv100 ekranlarından yayınlanan VAR Odası programında istifa eden TFF Başkanı Nihat Özdemir ve gündeme dair açıklamalar yaptı.

Nihat Özdemir'i kaybettik, kararından döndüremedik

Murat Sancak "Mesele Türk futbolu içerisindeki bu krizleri temizlemek. Aslında Nihat Özdemir’in karşısında durmam gerekirdi istifa etmemesi için. Nihat Özdemir'i kaybettik, kararından döndüremedik. MHK Başkanı da keşke 5 hafta daha dayansaydı. Toplam gönderilen 31 hakem var, kulüplerin işi hakemle olmamalı bu iş federasyonundur.

Ben kimseye FETÖ'cü demedim, FETÖ'cüleri temizleyin dedim

Sancak çok konuşulan FETÖ konusunda açıklama yaparken "Ben kimseye iftira atmadım. TFF'de hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Ben kimseye FETÖ'cü demedim, sadece FETÖ'cüleri temizleyin dedim. Hakem hataları yüzünden Avrupa kupalarını kaçırdık ama ben buna 'Nasip değilmiş.' der geçerim. Yeter ki Türk futbolu temizlensin."

Küme düşme kaldırılırsa vay halimize

Sancak "Bahis bu futbolun başına bela! Gerekirse hakemlere daha fazla para verilmeli, gözleri doyurulmalı.Küme düşme kaldırılırsa vay halimize. Her sene küme düşme kaldırmaz."

Bir tane bozuk para yüzünden tüm tribün kapanıyor

Sancak kulüplere kesilen cezalardan şikayet ederek "Kulüplere kesilen cezaların haddi hesabı yok. Kulüpler ayakta kalacak halde değil. Giderler %100 artmış gelirler azalmış. Bir tane taraftar sahaya bozuk para atıyor, TFF tüm tribünü kapatıyor. Bu kameraları stadyumlara neden kurdunuz? Her maçtan sonra kulübe 30-40 bin lira ceza kesiliyor."

"Birileri futbolu karıştırıyor"

"Birileri Futbolu karıştırıyor" diyen Sancak, "Futbolun başına bilen birileri gelsin.  TFF yok, MHK yok. Daha önce bir yerde böyle bir kaos gördünüz mü?" dedi.