Adana Demirspor- Cluj maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Adana Demirspor- Cluj maçı şifreli mi, şifresiz mi?

UEFA Konferans Ligi’nde ilk kez boy gösterecek olan Adana Demirspor, 2.Ön Eleme Turu ilk maçında Romanya ekibi FC CFR Cluj ile kozlarını paylaşacak. Maç hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Adana Demirspor- Cluj maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Adana Demirspor- Cluj maçı şifreli mi, şifresiz mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Adana Demirspor- Cluj maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Adana Demirspor- Cluj maçı şifreli mi, şifresiz mi?

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’i 4.sırada bitirerek Konferans Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Adana Demirspor, turnuvanın 2.Ön Eleme Turu’nda Romanya ekibi Cjuj ile eşleşmişti. Adana Demirspor bu kapsamda eşleşmenin ilk maçında Romanya’da rakibine konuk olacak. Peki Adana Demirspor- Cluj maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Adana Demirspor- Cluj maçı şifreli mi, şifresiz mi?

ADANA DEMİRSPOR- CLUJ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Adana Demirspor ile Cluj arasındaki UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu ilk maçı 27 Temmuz Perşembe günü CFR Cluj Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele TSİ ile 20.30’da başlayacak. Zorlu maçı Azeri hakem E. Masiyev yönetecek.

Adana Demirspor- Cluj maçı TV8.5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

ADANA DEMİRSPOR- CLUJ MAÇI ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

Adana Demirspor- Cluj maçı, TV8.5’dan şifresiz olarak ekrana gelecek.

TV 8 Buçuk, Digiturk 55, D Smart 47, Vodafone TV 29 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

ADANA DEMİRSPOR’UN CLUJ MAÇI KADROSU

Adana Demirspor’un Cluj maçı için UEFA’ya bildirdiği oyuncular şöyle:

Ertaç Özbir, Goran Karacic, Abdulsamet Burak, Abdurrahim Dursun, Andreaw Gravillon, İsmail Çokçalış, Jonas Svensson, Jovan Manev, Kevin Rodrigues, Semih Güler, Badou Ndiaye, Benjamin Stambouili, Dorukhan Toköz, Younes Belhanda, Yusuf Erdoğan, Yusuf Sarı, Babajide David Akintola, Emre Akbaba, Fredrik Gulbrandsen, Luis Nani, Cherif Ndiaye, Sergen Batin Kiradi, Yücel Gürol, Hijran Ali Boyacı.