Adana Demirspor’da görev değişimi! Resmen açıkladı! Murat Sancak, başkanlık görevini o isme devretti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da şok bir gelişme yaşandı. Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla başkanlık görevini Metin Korkmaz’a bıraktığını açıkladı.

Adana Demirspor’da görev değişimi! Resmen açıkladı! Murat Sancak, başkanlık görevini o isme devretti

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 27.haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor’a 1-0 yenildi. Bu sonuçla Adana Demirspor’un galibiyet hasreti son maça çıktı. Mavi-şimşekler son olarak 24 Aralık 2023’te Antalyspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. 32 puanda kalan Adana Demirspor haftayı 12.sırada tamamladı.

Adana Demirspor’da görev değişimi! Resmen açıkladı! Murat Sancak, başkanlık görevini o isme devretti - Resim : 1

MURAT SANCAK BAŞKANLIK GÖREVİNİ DEVRETTİ

Maçın ardından flaş bir gelişme yaşandı. Murat Sancak sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımla başkanlık görevini Metin Korkmaz’a devrettiğini açıkladı. Sancak söz konusu kararın gerekçelerini sezon sonunda bir basın toplantısıyla anlatacağını dile getirdi.

Adana Demirspor’da görev değişimi! Resmen açıkladı! Murat Sancak, başkanlık görevini o isme devretti - Resim : 2
Murat Sancak

 

MURAT SANCAK'TAN AÇIKLAMA

Sancak şu ifadeleri kullandı:

“Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum. Niye, niçin diye sorgulamayın. Öyle gerektiği için nedenini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricam Metin Korkmaz’ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin ama verin. Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin. Daha güçlü yarınlara diyorum ve hakkınızı helal edin. Benim hakkım varsa helaldir. Allah'a emanet olun. Bu takım ligde kalacaktır merak etmeyin. Bu hale gelmesine sebep olanlarla birebir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun ve bana güvenin.”

Adana Demirspor’da görev değişimi! Resmen açıkladı! Murat Sancak, başkanlık görevini o isme devretti - Resim : 3
Metin Korkmaz

 

Adana Demirspor’da görev değişimi! Resmen açıkladı! Murat Sancak, başkanlık görevini o isme devretti - Resim : 4