Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin son uyarı şimdi geldi... Bu gece oluşmaya başlayacak... Sen nereden çıktın şimdi

Geçtiğimiz günlerde Akdeniz sıcaklığının yükseldiği ve bu sıcaklık yükselmelerinin bir kasırga habercisi olabileceği öne sürülmüştü. Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin son uyarı şimdi geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden Meteoroloji Murat kullanıcı ismiyle paylaşım yapan Meteoroloji Bölge Müdürü, de Akdeniz'de kasırga oluşumu beklendiğine dair bir paylaşım yaptı. Bu gece oluşmaya başlayabilir.

Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin son uyarı şimdi geldi... Bu gece oluşmaya başlayacak... Sen nereden çıktın şimdi

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, Akdeniz'de iklim değişikliği sebebiyle deniz suyu sıcaklığının normal seviyelerin çok üstünde olduğu ve bu durumun sıcak suları seven kasırgalara davetiye çıkarabileceği tahmin edilmişti. Konuya ilişkin başka bir hava durumu tahmincisi daha sosyal medyada paylaşım yaptı. Akdeniz'de kasırga oluşumunun beklendiğini söyleyen uzman, denizde önemli bir aksiyon olacağı ve takip edilmesi gerektiğini duyurdu. 

İşte o paylaşım;

"Akdeniz de açık deniz yüzeyinde kasırga oluşumu bekleniyor. Modeller bu akşam itibariyle kasırganın oluşumunu gösteriyor. Takip edelim, önemli bir aksiyon olacak..."

Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin son uyarı şimdi geldi... Bu gece oluşmaya başlayacak... Sen nereden çıktın şimdi - Resim : 1

Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin son uyarı şimdi geldi... Bu gece oluşmaya başlayacak... Sen nereden çıktın şimdi - Resim : 2