Faciaya kıl payı!.. Birbirlerine doğrultup oyun oynarken babaları farketti!

Adana'da 10-12 yaşlarındaki iki kardeşin buldukları dolu iki pompalı tüfeği birbirine doğrultup oyun oynarken babaları tarafından fark edildi.

Faciaya kıl payı!.. Birbirlerine doğrultup oyun oynarken babaları farketti!

Alınan bilgilere göre, olay merkez Seyhan ilçesi Küçükdikili'de gerçekleşti. İddiaya göre, 12 yaşındaki M.A. ile 10 yaşındaki kardeşi U.A. evlerinin yanında oynamaya başladı. Bir süre sonra evlerinin arkasındaki ağaçlık alana geçtiklerinde bir çanta ve iki pompalı tüfek buldular.

Çocuklar pompalı tüfekleri alarak birbirine doğrultup oyun oynamaya başladı. Silahların içinde fişek olduğundan habersiz çocuklar "hırsız polis" oyunu oynamayı sürdürdü. Bu sırada dışarı çıkan baba Şahin Akkılınç çocukların birbirine silah doğrulttuğunu fark edince yanlarına gelip silahları ellerinden aldı ve polise haber verdi.

Baba daha sonra çocukların silahı nereden aldığını sordu ve olay yerine gitti. Burada bir çanta olduğunu gören baba çantayı da alıp eve getirdi. Çantanın içini açtığında kar maskesi, kıyafetler, bıçak ve tornavida gibi malzemelerin olduğunu tespit etti. Bir süre sonra ise olay yerine polis ekipleri geldi. Polisler olay yerinde incelemelerde bulundu. Polis eşyaların genelde soygun yaparken kullanılan malzemeler olduğu için araştırmasını derinleştirdi.