Adana'da dolmuşta patates poşeti paniği... İçinden çıkan şey tüm yolcuları sokağa döktü

Adana’da seyir halindeki bir dolmuşta bulunan yolcu trafik polisini görünce elinde patates dolu poşetle dolmuştan inerek kaçtı. Şüpheli trafik polisi tarafından yakalandıktan sonra patates poşetinin içinden 1 kilo 60 gram eroin çıktı.

Adana'da dolmuşta patates poşeti paniği... İçinden çıkan şey tüm yolcuları sokağa döktü

 İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi Dr. Ali Menteşoğlu Caddesi’nde arama yaparken bir minibüs durdurdu. İçindeki yolcular tek tek aranırken Murat B’nin hareketleri ekipleri şüphelendirdi.

Adana'da dolmuşta patates poşeti paniği... İçinden çıkan şey tüm yolcuları sokağa döktü - Resim : 1
PATATES POŞETİNDEN EROİN ÇIKTI

 Polisin yanına yaklaşmasıyla araçtan inen Murat B. kaçmaya başladı. Peşinden koşan polis, şüpheliyi kısa sürede caddede yakaladı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı. Şüphelinin minibüste bıraktığı patates dolu poşetin içerisinden ise 1 kilo 60 gram eroin çıktı. Gözaltına alınan şüpheli, Narkotik Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. İfadesi alınan Murat B.'nin uyuşturucu maddeyi satmak için tanımadığı birinden satın aldığını söylediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından şüpheli, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana'da dolmuşta patates poşeti paniği... İçinden çıkan şey tüm yolcuları sokağa döktü - Resim : 2