Adana'da kıskançlık krizine giren adam, boşandığı karısını vurdu!

Adana'da 35 yaşındaki Oktay D., anlaşamadıkları için bir süre önce boşandığı eski karısı 29 yaşındaki Nurseli K.'nin başka bir adamla ilişkisi olduğunu öğrenmesi üzerine, kıskançlık krizine girerek kadının çalıştığı iş yerini elinde pompalı tüfekle bastı. Oktay D., eski eşine kurşun yağdırdı ve olay yerinden kaçtı. Kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, kaçan zanlı polis tarafından yakalandı.

Adana'da kıskançlık krizine giren adam, boşandığı karısını vurdu!

Adana’da bir kişi boşandığını karısını ‘başkasıyla ilişkisi olduğu’ gerekçesiyle kıskanıp çalıştığı iş yerinde pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Çukurova polislerinin yakaladığı şüpheli tutuklandı.

Adana'da kıskançlık krizine giren adam, boşandığı karısını vurdu! - Resim : 1

Olay, 16 Şubat günü Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Oktay D. (35) ve Nurseli K. (29) anlaşamadıkları için evliliklerine son verip boşandılar. Oktay D., ayrıldığı eşinin ilişkisi olduğu gerekçesiyle kıskançlık krizine girdi.
Kıskançlık krizine giren Oktay D., Nurseli K.’nin çalıştığı iş yerini elinde pompalı tüfekle bastı. Şüpheli, eski eşine defalarca ateş açarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadın sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Bacağından vurulan kadının özel bir hastanede tedavisi devam ediyor.

Adana'da kıskançlık krizine giren adam, boşandığı karısını vurdu! - Resim : 2

KISKANÇ ESKİ KOCA YAKALANDI

Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı araştırma ekipleri söz konusu şüpheli Oktay D.’nin peşine düştü. Ekipler şüphelinin Sarıçam ilçesine bağlı Beyceli Mahallesi’nde bir akrabasının evinde saklandığını tespit etti. Bunun üzerine ekipler adrese operasyon düzenleyerek söz konusu şüpheliyi yakaladı.

Adana'da kıskançlık krizine giren adam, boşandığı karısını vurdu! - Resim : 3

Oktay D. ifadesinde, bir anlık öfkeyle olayı gerçekleştirdiğini ve pişman olduğunu söyledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Oktay D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.