Adana'da korkunç olay!.. Eski eşi ve çocuğu içerideyken evi yaktı!

Adana'da Şayıs Ş. isimli adam eski eşi Ülkü E. ve çocuğu Cihan Cabbar Ş. içerideyken evini yaktı. 

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan olayda Şayıp Ş. boşanmış annesiyle yaşıyordu. Şayıp Ş. 'nin yanına eski eşi Ülkü E. ve 7 yaşındaki çocuğu Cihan Cabbar Ş. geldi. Şayıp Ş. eski eşi ile evden çıkmasını istedi ve tartışmaya başladı.

Tekrar bir araya gelmek istediği öne sürülen çift, iddiaya göre binanın bir alt katında oturan Şayıp Ş.'nin teyzesi Nazlı A.'dan evi boşaltmasını istedi.

Nazlı A.'nın evden çıkmak istememesi üzerine taraflar arasında kavga çıktı. Sokağa taşan kavga sırasında öfke içerisinde eve girip, kapıyı kilitleyen Şayıp Ş., tartışmanın büyümesi üzerine Şayıp Ş. eski eşi ve çocuğunda bulunduğu sırada önce alt katı daha sonra da annesiyle yaşadığı üst katı ateşe verdi.

Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Polis ekipleri evin içerisinde mahsur kalan, Ülkü E. ve çocuğu Cihan Cabbar Ş.'yi arka taraftan çıkarttı. Bu sırada Şayıp Ş. çatıya çıkarak etrafa küfür etmeye başladı.

 

Şayıp Ş. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alındığı sırada polislere zorluk çıkardı. Güçlükle ekip arabasına bindirilebildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.